Лайм

Мамин красунчик: 5-річний син Ірини Білик знявся в модній фотосесії

Табриз Ахмадов охоче позував в модному вбранні

Ірина Білик не часто балує шанувальників фотографіями дітей, але приховувати від публіки яскраву фотосесію 5-річного Табріза не стала. Хлопчик виступив моделлю британського бренду одягу і перевтілився в маленьку рок-зірку. На тлі двох червоних мотоциклів син 50-річної співачки і 47-річного фотографа Аслана Ахмадова позував в яскравих футболках, джинсах і чорній шкіряній куртці.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

"Тебрізу дуже сподобалося брати участь у фотосесії. А як ви думаєте, чи варто балувати дітей брендовим одягом з дитинства?" - написала Ірина в Instagram.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Фанати співачки прийшли в захват від фотографій хлопчика.

"Звісно варто, який красунчик!" "Однозначно варто, а коли ж ще балувати?" "Мамин красунчик, копія тата!" "Боже мій, яка гарна дитина. Майбутній підкорювач жіночих сердець", - пишуть в коментарях. - "Ірочка - балувати! Діти все одно не розуміють значення, вартості і назви бренду - це скоріше для батьків, якась частина турботи про красивий і яскравий образ для дитини. А сама дитина просто радіє бути в зручному і гарному одязі. Свого роду, це прищеплює шанобливе ставлення до своєї зовнішності".

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Табріз Ахмадов - другий син Ірини Білик, народжений від московського фотографа сурогатною матір'ю в 2015 році. Також у співачки є 21-річний син Гліб від моделі Андрія Оверчука, в шлюбі з яким Білик була з 1998 по 2002 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.