Лайм

Суддя Х-фактора і найбільших талант-шоу зламав спину: як це сталося

Саймон Коуелл переніс 5-годинну операцію на хребті

Відомий британський продюсер, творець і суддя телешоу "Американський ідол", "Х-фактор" і "Британія шукає таланти" Саймон Коуелл потрапив до лікарні з переломом хребта після падіння з електровелосипеда. 60-річного медіамагната прооперували незабаром після інциденту, і зараз він "почувається добре".

Фото: Getty Images

"Саймон впав, коли тестував новий електричний велосипед у дворі свого будинку в Малібу. Він пошкодив спину і був доставлений в лікарню, - повідомив в прес-секретар Коуелла Daily Mail. - У нього все добре, він перебуває під наглядом, в надійних руках".

Джерело People додає, що операція тривала 5 годин, йому довелося знерухомити кілька хребців і імплантувати металевий фіксуючий стрижень. Саймону зробили операцію вночі, і вже вранці він почувався добре. "Він впав на спину, коли впав з велосипеда. Травми важкі, але йому також сказали, що йому пощастило", - говорить інсайдер.

Коуелл переніс операцію за тиждень до початку зйомок нового сезону шоу "Америка шукає таланти", яку запустив у 2005 році. Один з найбільших представників світового шоу-бізнесу вже був госпіталізований в жовтні 2017 роки після падіння зі сходів свого будинку в Лондоні. Тоді причиною інциденту він назвав низький артеріальний тиск і "вампірський" спосіб життя.

Саймон Коуелл двічі потрапляв в топ-100 найвпливовіших людей світу за версією Time. Його статок в 2015 році оцінювався в $ 425 млн, а в 2020 зріс до $ 600 млн.

  • Нещодавно невдала велопрогулянка привела до лікарні британську співачку Софі Елліс-Бекстор. Зірка сильно поранилася, впавши зі сходів біля річки Темзи.
  • Аналогічний інцидент стався з Венсаном Касселем. Французький актор потрапив до лікарні після ДТП на скутері.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях