Лайм

Дочка Арнольда Шварценеггера назвала ім'я і поділилася першим фото новонародженої дитини

Кетрін Шварценеггер і Кріс Пратт стали батьками дівчинки

Дочка Арнольда Шварценеггера та її чоловік Кріс Пратт в Instagram поділилися першим фото новонародженої дочки. Горді батьки назвали дівчинку Лайлою і сфотографували її крихітну руку поруч зі своїми.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від chris pratt (@prattprattpratt)

"Ми нескінченно раді оголосити про народження нашої дочки. Лайла Марія Шварценеггер Пратт. Неможливо бути щасливішими, це благословення", - написала 30-річна мати.

"Ми дуже щасливі. І мама, і дитина почуваються чудово. Нам дуже пощастило", - підтвердив актор "Вартових Галактики". Пратт - побожний християнин, тому також поділився в Instagram декількома цитатами з Біблії: "Спадщина Господня: діти; нагорода від Нього - плід лона". (Псалом 126: 3) "Твоя жінка - як лоза плодовита в домі твоєму, сини твої навколо столу твого - як пагони дерева олійного. Так буде благословенний чоловік, що благоговіє перед Господом". (Псалом 127: 3-4)

Лайла Марія - перша дитина Шварценеггер і Пратта, у якого також є 7-річний син Джек від минулого шлюбу з актрисою Ганною Феріс. Дочка Арнольда Шварценеггера і голлівудський актор одружилися в червні 2019 року, а в квітні оголосили, що чекають первістка.

  • 30 липня Арнольду Шварценеггеру виповнилося 73 роки. Розповідаємо, як він став мільйонером ще до початку акторської кар'єри.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях