RU  UA

Зірки

Син репера Децла виклав в мережу свій перший трек - як сьогодні виглядає 15-річний Антоній

Назву композиції музикант-початківець поки тримає в секреті

Син репера Децла (Кирила Тлумацького), 15-річний Антоній Кисельов, вирішив піти по стопах померлого батька. Тоні записав свою першу реп-композицію і виклав її в Instagram.

Антоній взяв псевдонім Juzeppe Junior і став читати реп на соціальну тематику. Назву дебютного треку музикант-початківець поки тримає в секреті. Пісню супроводжує ролик, на якому Тоні працює над треком в звукозаписній компанії.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mercury_Anthony_Ioann (@ juzeppe.junior)

Шанувальники Децла відзначили, що хлопець перейняв у свого зіркового батька манеру виконання, а також похвалили його за те, що читає про актуальні проблеми.

"Ти просто розбурхав наші душі, знайомим тембром і продовженням творити", "Це і правда дуже добре, я так розумію як тато, ввібрав в себе все з молоком матері.Так тримати, та прибуде з тобою сила", Спасибі, що продовжуєш його справу і мислиш в тому ж напрямку", - пишуть коментатори.

Антоній Кисельов Фото: instagram.com

Нагадаємо, Децл помер в лютому 2019 року. На момент смерті реперу було 35 років. Музикант помер від зупинки серця після концерту. У артиста залишилася вдова Юлія та син Антоній.

Хлопчик завжди хотів бути схожим на свого зіркового батька і багато років відрощував дреди. Але після смерті тата Тоні вирішив кардинально змінити свій стиль. Але навіть оновлений імідж не відбив у хлопця бажання займатися музикою.

Син Децла Фото: instagram.com/juzeppe.junior

Репер Децл з сином Тоні Фото: instagram.com

  • У Москві невідомі підпалили могилу репера Децла. Про інцидент розповіла мати виконавця Ірина Толмацька, що прийшла на могилу до сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.