Лайм

Знову вільна: Майлі Сайрус розійшлася з бойфрендом, не прозустрічавшись з ним і року

Пара припинила стосунки кілька тижнів тому

Американська співачка Майлі Сайрус та музикант з Австралії Коді Сімпсон розійшлися. Пара була разом менше року. Що стало причиною їх розриву, невідомо.

Як повідомляють інсайдери E! News , Майлі і Коді припинили стосунки ще кілька тижнів тому, але цю новину вони приховують від публіки. Поки не ясно, чому колись нерозлучна пара вирішила розійтися, адже в оточенні все дуже вірили в цей союз.

Майлі Сайрус та Коді Сімпсон Фото: instagram.com/codysimpson

Нагадаємо, 27-річна Майлі Сайрус почала зустрічатися з 23-річний співаком Коді Сімпсоном майже відразу після розставання з чоловіком, актором Ліамом Хемсвортом. Пара балувала фанів спільними знімками в Instagram, які моментально збирали понад 200 тисяч лайків.

"Майлі відчуває себе в безпеці з Коді і дійсно довіряє йому. Він добре до неї ставиться і змушує її почувати себе на мільйон доларів", - говорили раніше джерела, наближені до пари.

  • Нагадаємо Майлі Сайрус Ліам Хемсворт розлучилися в 2019 році. Стосунки пари в шлюбі тривали вісім місяців. Офіційною причиною розлучення вони назвали "нерозв'язні суперечності". Втім, фани знаменитостей запідозрили, що справа в іншому - в зрадах з боку Сайрус і проблеми з алкоголем у Хемсворта.
  • Раніше Майлі Сайрус випустила емоційний трек, і схоже, він про розставання з Ліамом Хемсвортом. Співачка співає про добрі часи щастя і гармонії, які тепер обернулися в пил.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях