Лайм

Кажуть, у Олега Винника є син, і він вже майже знаменитість у Німеччині - що про це відомо

У Німеччині знайшли підлітка, який може бути родичем співака

Олег Винник - один з тих артистів, які тримають особисте життя за щільною завісою. У ЗМІ вже давно ходять чутки про роман співака з його бек-вокалісткою Таїсією Сватко (Таюне), деякі взагалі звуть її дружиною українського серцеїда.

Подейкують, у пари навіть є син, якого вони так само ретельно приховують. І це їм вдається, адже 16-річний Юліан Винник нібито живе та вчиться у Німеччині, де Олег Винник свого часу був доволі успішним актором театру. Про хлопчика, якого називають сином співака, пише видання "Факти".

Про підлітка відомо не так багато. Згідно з інформацією одного зі спортклубів Берліна, Юліан Винник професійно займається плаванням, бере участь у місцевих чемпіонатах і робить успіхи.

Фото: swimcharts.de

Наприклад, в січні цього року на змаганнях у Берліні Юліан Винник зайняв 1 місце в запливі вільним стилем, показавши кращий час на дистанції 200 м.

У мережі з'явилися фотографії Винника на тренуваннях і загальна інформація, яка підтверджує ім'я та вік хлопчика.

Фото: swimcharts.de

Примітно, що доказів родинних зв'язків юного берлінського плавця Юліана Винника та співака Олега Винника немає. Сам артист цю ситуацію ніяк не коментує. Єдине, на що також вказують ЗМІ, - артист теж захоплюється плаванням і раніше зазначав, що намагається відвідувати басейн щоразу, як тільки знаходить час.

Олег Винник Фото: Instagram / Олег Винник (Olegg Vynnyk)

  • Раніше Олег Винник повідомив, що вже вилікувався від коронавіруса та має намір повернутися до творчої діяльності. За словами співака, негативний тест він отримав ще в жовтні, але наслідки хвороби відчуває досі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях