Лайм

Всі там будемо: переможниця "Танців з зірками" підхопила ковід і розповіла про симптоми

Ранок вихідного Ілона Гвоздьова почала з позитивним тестом на Covid-19

Хореограф Ілона Гвоздьова, переможниця шоу "Танці з зірками", яка нещодавно народила другу дитину, захворіла на коронавірус і розповіла фоловерам у соцмережі про його лікування та симптоми.

За словами танцівниці, захворів і її чоловік. У дітей симптоми хвороби не спостерігаються, при цьому вся родина Гвоздьової вирушила на ізоляцію.

"Мій недільний ранок почався з позитивного результату на Covid. Як говоритися, всі там будемо", - поділилася Гвоздьова в Instagram.

Ілона Гвоздьова Фото: Instagram / Ілона Гвоздьова | Dancer

Як розповіла хореограф, все почалося з симптомів, які нагадували звичайну застуду: слабкість, закладеність носа, першіння в горлі. Пізніше самопочуття погіршилося - з'явилася сильна мігрень, біль у суглобах, температура й біль в очах.

Гвоздьова також розповіла, як вони з чоловіком борються з хворобою. "Рясне питво будь-якої рідини, провітрювання кімнати, зволоження повітря, вітаміни", - зазначила вона. При цьому танцівниця не падає духом і налаштована на швидке одужання.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова перемогла в 5-му сезоні шоу "Танці з зірками", будучи партнеркою коміка Ігоря Ласточкіна. У день фіналу "Танців з зірками-2020" хореограф поділилася спогадами та кількома кадрами з торішнього суперфіналу.

Ілона Гвоздьова на "Танцях з зірками" Фото: Instagram / Ілона Гвоздьова | Dancer

Ілона Гвоздьова на "Танцях з зірками" Фото: Instagram / Ілона Гвоздьова | Dancer

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також