Лайм

Чоловік розбирав старі запаси їжі та виявив "привіт" з минулого - цим продуктам 35 років

Часом рішення прибрати призводить до несподіваних знахідок

Користувач сайту "Пікабу" вирішив навести порядок на полицях з продуктами. Розбираючи запаси їжі, він виявив пакетований набір харчування, виготовлений в 1985 році. Ця їжа була призначена не для простих людей, а для радянських космонавтів.

Ця знахідка настільки вразила чоловіка, що він вирішив поділитися цим незвичайним комплектом харчування з користувачами мережі. На опублікованих знімках можна розглянути, що раніше входило до раціону харчування космонавтів.

Фото: pikabu.ru

"Розбираючи старі запаси, знайшли раціон харчування 1985 року. Ніби як для космонавтів, але це неточно. Вирішив опублікувати фото, може, комусь буде цікаво, пам'ять, як-ніяк. Особисто я бачу таке вперше", - написав автор поста.

Фото: pikabu.ru

Вся космічна їжа представляла собою стислі в вакуумній упаковці тверді бруски.

На сніданок, судячи з усього, космонавти підкріплювалися сиром. З солодощів - чорнослив з горіхами, печиво і, звичайно ж, шоколад. У наборі також можна побачити лимонну кислоту та цукор.

Фото: pikabu.ru

Фото: pikabu.ru

Фото: pikabu.ru

Фото: pikabu.ru

  • Раніше ми розповідали, як житель іспанського міста Убеда Хуан Франсиско планував зробити ремонт в своєму будинку, але навіть не підозрював, до чого призведе ця затія. Демонтувавши одну зі стін, чоловік виявив унікальну знахідку, про існування якої не міг і припустити.
  • Читайте також на theLime історію про те, як фермер знайшов на ділянці 300-кілограмовий сейф з запискою - він змінив його життя на карантині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм