Лайм

Скандальна книга розкрила пристрасті принца Ендрю - сина королеви назвали сексуально залежним

Відомий журналіст розповів про дружбу Ендрю з Джеффрі Епштейном

Канадський журналіст-розслідувач Ян Гальперін, який здобув популярність після виходу бестселера "Викриття: останні роки Майкла Джексона" (2009), випустив нову книгу "Секс, брехня і брудні гроші могутньої еліти світу". У ній автор стверджує, що принц Ендрю є сексуально залежним, пише Page Six.

Фото: Wikipedia

Гучні висновки Гальперін зробив, поговоривши як мінімум з дванадцятьма передбачуваними коханками сина Єлизавети II.

"Більшість жінок описували Ендрю як ідеального джентльмена і говорили, що їхній зв'язок був за обопільною згодою, - заявив автор. - Одна з колишніх коханок Ендрю сказала, що у нього сексуальна залежність, бо він завжди був другим після принца Чарльза. Свої стосунки з братом він порівнював з [принцами] Вільямом і Гаррі. На Вільяма дивляться як на майбутнього короля - як і на Чарльза, тоді як він і Гаррі були "поганими хлопцями". Це призвело до його способу життя плейбоя. Він почувався особливим, затягуючи красивих жінок в своє ліжко".

Гальперін стверджує, що не знайшов жодних доказів зв'язку принца Ендрю з неповнолітніми, у чому його звинувачує Вірджинія Робертс - жертва секс-торгівлі мільйонера Джеффрі Епштейна, який наклав на себе руки в серпні 2019 року. "Але немає ніяких сумнівів в тому, що Епштейн надавав Ендрю дівчат, і це було причиною їхньої дружби. Він був одержимий рудими, і Епштейн змушував своїх вербувальників прочісувати вулиці в пошуках найкрасивіших рудих", - пише автор.

Також в книзі йдеться, що Ендрю згодом почав побоюватися Епштейна. "Епштейн отримував інформацію про людей і використовував її проти них. Коли він і Ендрю в останній раз зустрілися в 2011 році, Ендрю буквально благав Епштейна ніколи нічого про нього не розповідати. Якщо у Епштейна був принц на колінах, уявіть, яку владу він мав над іншими", - міркує Гальперін.

  • Нагадаємо, що зв'язок 60-річного принца Ендрю з засудженим секс-злочинцем Джеффрі Епштейном зробила його персоною нон грата: через скандал він може не з'явитися на святкуванні 100-річчя свого батька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм