Лайм

Художник олівцями створює портрети зірок, які не відрізнити від фото - ось кращі його роботи

На один шедевр він витрачає кілька днів

Художник з Австралії Шон Маккензі прославився завдяки своїм унікальним портретам, які він створює за допомогою кольорових олівців. Його роботи настільки реалістичні, що часом їх складно відрізнити від фотографій.

Молодий австралієць відомий в Instagram під ніком Neeyellow Art, і там він зібрав гідне число шанувальників своєї творчості - 28 тисяч. Талановитий хлопець зазвичай малює знаменитостей, рідше - деяких персонажів з фільмів. Серед його робіт: портрети Джима Керрі, Емми Утосон, Скарлетт Йоханссон та інших зірок.

Джиммі Керрі Фото: instagram.com/neeyellow_art

Зазвичай на виконання одного малюнка у Шона йде від 60 до 80 годин, багато в чому час залежить від використовуваних їм технічних прийомів.

"Я малюю з юних років. Кілька років тому, коли я побачив відео Хізер Руні "drawing Harry Potter" ("малювання Гаррі Поттера"), прийшло натхнення і я вирішив, що теж зможу зробити подібне. Після безлічі невдалих спроб протягом багатьох років мені, нарешті, вдалося досягти своєї мети", - розповів художник Bored Panda.

Емма Уотсон Фото: instagram.com/neeyellow_art

Скарлетт Йоханссон Фото: instagram.com/neeyellow_art

Деніел Редкліфф Фото: instagram.com/neeyellow_art

Пол Уокер Фото: instagram.com/neeyellow_art

Руперт Грінт Фото: instagram.com/neeyellow_art

Еванна Лінч Фото: instagram.com/neeyellow_art

Голлум (Персонаж всесвіту "Володар кілець") Фото: instagram.com/neeyellow_art

  • Португальський художник Серхіо Одейт створює на обшарпаних кутах та стінах дивовижні 3D-малюнки. Його роботи настільки реалістичні, що під певним кутом здаються "живими".
  • Хлопець з Великобританії малює портрети тварин, щоб зібрати гроші на благодійність. Його малюнки трохи кострубаті й виглядають так, ніби їх намалювала дитина, але вони настільки щирі та наївні, що відразу закохують в себе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм