RU  UA

Почитати

9 брючних костюмів, які повинні бути в гардеробі кожної жінки

Як вибрати модний костюм на осінь

Кожна сучасна дівчина неодноразово задавалася питанням - що одягти, щоб не виглядати як вчителька з математики. Якщо у вас немає строгого ділового дресс-коду в офісі, ваша посада не передбачає спілкування з високопоставленими чиновниками та іншими представниками влади, то ви сміливо можете урізноманітнити свій лук, вибравши нестандартний варіант брючного костюма.

Брючний костюм давно перестав бути суто діловим одягом - сучасні модниці можуть носити його хоч кожен день, із зручними кросівками, а деякі навіть одягають його на урочисті заходи - наприклад, на весілля. Які ж варіанти брючних костюмів зараз на піку моди?

Яскраві кольори

Незважаючи на те, що восени дівчата найчастіше віддають перевагу темним кольорам, брючні костюми яскравих відтінків - червоного, синього, коралового, фіолетового, жовтого і зеленого - зараз на піку популярності. Тому, якщо ти хочеш виділятися з натовпу - сміливо купуй такий комплект.

Фото: pinterest.com

Костюм в смужку

Брючний костюм в смужку - це незмінна класика. Таке вбрання чудово пасуватиме для ділової зустрічі або походу в кіно.

Фото: pinterest.com

Костюм в клітинку

Клітинка, як і смужка, непідвладна часу і буде в модних трендах завжди. Ви можете вибрати традиційну шотландську клітинку, віндзорську, ромбоподібну, клітинку в гусячу лапку або брендову Burberry - костюм з будь-якої з них стане родзинкою вашого гардероба.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Костюм-трійка

У нинішньому сезоні популярні костюми, що складаються не тільки зі штанів і піджака, а й з жилетом. Але навіть такий костюм ви сміливо можете одягти з кросівками або кедами і відправитися на прогулянку в парк.

Фото: pinterest.com

Костюм з укороченими брюками

Стильні укорочені брюки з манжетами або без, акуратними стрілками підійдуть модницям, яка не боїться привертати увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Костюм з широкими брюками

Головною тенденцією цього сезону є брюки-палаццо, які повернулися до нас з 1960-х. Костюм з такими брюками буде виглядати ефектно як з елегантними човниками, так і з грубими черевиками.

Фото: pinterest.com

Костюм без рукавів

Ще одним оригінальним рішенням буде костюм з жакетом без рукавів. Правда, цей варіант більше підходить для весняно-літнього сезону.

Фото: pinterest.com

Бежевий колір

Як ми знаємо, бежевий колір і його відтінки вважається одним з базових кольорів гардероба нарівні з чорним і білим. І костюм нюдового відтінку буде модним завжди.

Фото: pinterest.com

Костюм з шортами або велосипедками

Тренд останніх сезонів - брючний костюм з піджаком оверсайз і шортами або велосипедками. Особливо вигідно це вбрання підкреслить стрункі ноги.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 марта 2024 года - 21 0лет со дня рождения Тараса Шевченко - подборка фактов из биографии поэта раскроет его с неожиданных сторон

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фильм Смак свободи выходит в прокат 7 марта - о чем лента, кто в ней сыграл и как комментируют премьеру авторы проекта - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 марта в прокат выходит Смак свободи - в интервью сценаристка Елена Моренцова-Шулик рассказала о новом украинском фильме