Лайм

Топ-7 новорічних фільмів, які можна подивитися у святковий вихідний

Комедії, мелодрами та кримінал – вибирайте варіант на свій смак

В умовах воєнного часу в Україні не буде додаткових вихідних на Новий рік: відпочиватимуть українці у суботу 31 грудня та в неділю 1 січня. Якщо ви захочете розслабитися і провести час за переглядом фільму, theLime склав для вас святкову добірку.

"Коли Гаррі зустрів Саллі" (1989)

Цей фільм заслужено вважається однією з найкращих романтичних комедій усіх часів та народів. Крім того, в ньому є шедевральна новорічна сцена, яка викличе у вас хвилю позитивних емоцій.

"Чотири кімнати" (1995)

Події відбуваються в готелі напередодні Нового року, і в кожній кімнаті, в яку входить посильний, буде свій власний міні-фільм від різних режисерів. До творців чорної комедії входять Квентін Тарантіно та Роберт Родрігес, а отже дотепні діалоги та забійні сцени вам гарантовані.

"Хрещений батько, частина 2" (1972)

З Новим роком усіх, окрім Фредо! Хоча події "Хрещеного батька II" відбуваються не тільки напередодні Нового року, в ньому є одна видатна новорічна вечірка, яку ви точно не захотіли б відвідати.

"Щоденник Бріджит Джонс" (2001)

Цей фільм, який починається і закінчується в Новий рік з найчарівнішою Рене Зеллвегер, свідчить про те, що кожен рік можна розпочинати з чистої, відкритої для нових подій сторінки.

"Поки ти спав" (1995)

В одній із найкращих романтичних комедій 90-х "Поки ти спав" молода жінка (Сандра Буллок) змушена обирати між справжнім і уявним коханням, і події в ній відбуваються напередодні Нового року.

"Несплячі в Сіетлі" (1993)

Коли справа доходить до мелодрам для перегляду в Новий рік, немає кращого варіанту, аніж цей емоційний фільм з Томом Хенксом і Мег Райан у головних ролях — особливо в одній красивій сцені, коли персонаж Хенкса уявляє собі милу розмову зі своєю покійною дружиною напередодні Нового року.

"Форрест Гамп" (1994)

Хоча в цьому фільмі у Новий рік відбувається лише одна сцена, не буде зайвим розпочати 2023 рік зі зворушливої історії. Крім того, не завадить згадати урок про те, що "життя схоже на коробку цукерок", і не всі бувають смачними.

Новини партнерів

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм