RU  UA

Скандал

У Швеції заарештували учасника українського Atlas Weekend 2019: що відомо

Репера A$AP Rocky звинувачують у побитті двох хлопців

У ніч на 3 липня поліція Стокгольма затримала американського хіп-хоп-виконавця A$AP Rocky (Ракіма Майерса). Його звинувачують у побитті двох хлопців. Сам A$AP Rocky стверджує, що не винний, так як невідомі, з якими зав'язалася бійка, переслідували його на вулицях міста.

Вже наступного тижня репер заявлений в числі учасників українського опен-ефіру Atlas Weekend 2019, але як довго триватиме історія з його арештом, поки не відомо. Згідно з попередньою інформацією Daily Mail, за гратами виконавець може пробути до п'ятниці цього тижня, поліція з'ясовує подробиці інциденту за участю репера.

За день до цього A$AP Rocky опублікував в Instagram відео, на якому двоє незнайомців агресивно розмовляють з його охороною. "Ці торчки - не мої фанати. Ми не знаємо їх і не хотіли ніяких проблем. Вони переслідували нас чотири квартали і шльопали по сідницях дівчат, які проходили повз", - зазначив в коментарі репер.

Через деякий час він опублікував ще одне відео, на якому вже є повний запис конфлікту. Один з незнайомців ударив охоронця A$AP Rocky своїми навушниками, через що ті розлетілися на друзки. Після цього хлопець пред'явив громилові-бодігарду претензії і зажадав повернути йому нові. "Ти ж вдарив його ними", - говорить на відео репер в спробах заспокоїти незнайомців. - Ми не хочемо з вами битися".

І все ж без бійки не обійшлося. Як пише TMZ, посилаючись на очевидців конфлікту, бійку репера з незнайомцями спровокували слова перехожої жінки, яка сказала, що двоє молодих хлопців пригрозили їй згвалтуванням.

  • Раніше американська співачка Тіна Тернер вперше заговорила з журналістами про самогубство її старшого сина Крейга. Минулого року тіло 59-річного чоловіка виявили в його будинку в Каліфорнії, він вистрілив у себе з пістолета.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы