Лайм

Австралійський глянець переплутав темношкірих моделей: навколо видання розгорівся скандал

У виданні пояснили причини своєї помилки

Австралійському глянцю Who довелося публічно вибачатися через грубу помилку в матеріалі про модель Адут Акеч. Вся справа в тому, що в редакції його проілюстрували знімками іншої темношкірої жінки.

З виходом журналу в продаж навколо видання розгорівся скандал. Як пише BBC, сама модель, коментуючи курйоз, зізналася, що редакційна помилка сильно її зачепила. "Це дуже мене засмутило, змусило відчувати злість і неповагу до себе", - написала вона в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Adut Akech Bior (@adutakech)

Інтерв'ю моделі, яке з'явилося в свіжому номері журналу, було присвячено її кар'єрі, фешн-індустрії та темі расових пересудів.

У свою чергу, журнал оприлюднив заяву, в якій вибачився за публікацію невірних фотографій і пояснив, що помилки припустилися працівники агентства, які брали участь у підготовці інтерв'ю. Крім публічного вибачення представники глянцю особисто зв'язалися з Акеч та пояснили причини неприємності.

Як зазначила у своєму пості модель, ситуація ще раз піднімає проблему існування такої думки, що "всі темношкірі дівчата з Африки виглядають однаково". При цьому Акеч ні в чому не звинувачує працівників видання.

"Я впевнена, з білою моделлю такого ніколи б не сталося", - додала вона у соцмережі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Adut Akech Bior (@adutakech)

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси