RU  UA

Скандал

У США вийшла книга, в якій порівняли Меланію Трамп і Мішель Обаму: автора звинуватили у цькуванні

Меланію Трамп назвали "візуальною прикрасою", але у неї знайшлися захисники

Нова книга, що порівнює Мішель Обаму і Меланію Трамп не на користь останньої, стала предметом гарячих дискусій в американських ЗМІ. З колонці для New York Post оглядач Міранда Девін заступилася за нинішню першу леді, заявивши, що її жорстоко цькують заради дискредитації Дональда Трампа.

Книга "Меланія і Мішель: перші леді нової ери" Теммі Р. Віджел дає просту оцінку публічного образу обох жінок. Автор колонки стверджує, що в ній погано прихована критика однієї героїні і захоплення іншою. Віджая пише, що "Меланія входить в число найменш улюблених перших леді, а професійне життя підготувала її до того, щоб служити всього лише візуальною прикрасою".

"Мішель була цінним активом для Барака; топ-модель Меланія майже невидима", - говорить заголовок, що рекламує книгу.

New York Post пише, що 49-річна Меланія Трамп тримається осторонь від ЗМІ, оскільки постійно стикається з набагато більш особистою і безжальною критикою, ніж будь-яка перша леді в історії.

"Коли справа доходить до колишньої міс Кнаусс, немає ніяких кордонів для знущань, - йдеться в колонці. - Меланія має право вважати себе однією з найбільш зацькованих людей в світі".

"Не дивлячись на її вишуканий стиль і просування американських брендів, вона ігнорується модною елітою. Редактор Vogue Анна Вінтур недавно багатозначно похвалила стиль Мішель Обами, коли її запитали про Меланію. Але хіба через чоловіка, за якого вона вийшла заміж, вона не заслуговує на повагу? " - пише Міранда Девін.

Автор колонки захищає Меланію Трамп, заявляючи, що вона - набагато більше, ніж колишня модель.

"Для початку вона говорить на шести мовах: її рідній словенській, англійській, французькій, сербській, німецькій та італійській. Можливо, вона не закінчила коледж, але у неї вистачило розуму втекти з крихітного містечка в збіднілій країні Східного блоку і вижити в Америці. Вона також не є політично наївною: якщо ваша сім'я жила при комунізмі, у вас є досить тонке почуття політики і ідеології", - стверджує Девін.

Також автор підкреслює, що Меланія завжди прекрасно виглядає і чудово спілкується зі світовими лідерами, включаючи Джастіна Трюдо і французьку першу леді Бріджит Макрон.

"Здатність Меланії до спілкування - цінність, яку не можна недооцінювати. Вона жінка, чиє самовладання і гідність говорять багато про що. Будь-яка чесна оцінка її послужного списку скаже вам, що вона безсумнівно впорається з чим завгодно, а ненависникам Трампа доведеться шукати нову жертву", - стверджує автор.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы