RU  UA

Скандал

У Винника відповіли на критику через участь в "мирній" акції з артистами РФ: ось тільки є "але"

У прес-службі співака пояснили його участь в проекті "Всім мир"

Участь українського співака Олега Винника в російській акції "Усім мир" не суперечить життєвій і патріотичній позиції артиста.

Про це йдеться в офіційній відповіді прес-служби музиканта на запит "Укрінформу".

"Щороку 21 вересня міжнародна громадськість відзначає Міжнародний день миру. Цей День Генеральна Асамблея ООН оголосила днем зміцнення ідеалів миру серед всіх країн і народів - як на національному, так і на міжнародному рівні", - сказано у відповіді.

Представники співака підкреслили, що Олег Винник "неодноразово висловлював свою тверду громадянську позицію і виступав на підтримку миру в нашій країні і в усьому світі".

"Рішення підтримати Міжнародний проект, який був запущений в Міжнародний день миру, не йде в розріз з життєвою і патріотичною позицією артиста. За умовами проекту, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті і вимовити фразу: "Всім миру" рідною мовою", - відзначили в прес-службі.

Однак у артиста упустили кілька важливих моментів. По-перше, Винник - єдиний український учасник цієї акції. А по-друге фраза "Всім світу", яку за правилами міжнародної акції він мав сказати на українською, прозвучала і російською мовою.

До того ж в ролику взяли участь російські зірки, які є прихильниками політики президента РФ Володимира Путіна і підтримують анексію Криму. А саме - співачка Валерія, журналіст Володимир Познер, актор Дмитро Пєвцов і композитор Ігор Крутой.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы