Лайм

Син королеви Єлизавети II дав скандальне інтерв'ю про дружбу з засудженим секс-злочинцем

Принц Ендрю заперечує дружбу з Джеффрі Епштейном і "не пам'ятає" про секс з його 17-річною жертвою

Принца Ендрю, другого сина королеви Єлизавети II, розкритикували в соцмережах за інтерв'ю BBC Newsnight, в якому він спробував пояснити свої стосунки з Джеффрі Епштейном - американським фінансистом і засудженим сексуальним злочинцем, який був звинувачений в торгівлі неповнолітніми і наклав на себе руки в тюремній камері в серпні 2019 року.

В інтерв'ю принц Ендрю неодноразово стверджував, що ніколи не був "близьким другом" Епштейна, хоча неодноразово бував у нього в гостях і навіть запрошував на королівські заходи у Віндзорі і Сандрінгемі.

У 2010 році герцог Йоркський відвідав Епштейна в Нью-Йорку після того, як той був засуджений за втягнення неповнолітньої у проституцію. За його словами, він був там, щоб "особисто пояснити" фінансисту, що вони більше не можуть спілкуватися. Принц Ендрю сказав, що залишався в резиденції Епштейна протягом кількох днів тільки тому, що "так було зручно".

У соціальних мережах інтерв'ю сина Єлизавети II назвали суперечливим, в тому числі через те, як люто він заперечував звинувачення в сексі з неповнолітньою Вірджинією Робертс Джуффре. Сама вона стверджує, що отримала від Епштейна 15 000 доларів після того, як займалася сексом з принцом в 2001 році, коли їй було 17 років.

Ендрю заявив, що не пам'ятає, щоб коли-небудь зустрічав 17-річну Робертс і не міг займатися з нею сексом в Лондоні 10 березня 2001 року, тому що в той день відвіз своїх дітей в піцерію на вечірку.

Джуффре показала фотографію, на якій позує з принцом в Лондоні, і нещодавно закликала його виступити перед репортерами.

"Він точно знає, що зробив, і я сподіваюся, що він буде чесним", - цитує жінку The Hollywood Reporter. За її словами, Епштейн літав з нею по всьому світу і продавав впливовим чоловікам, а з принцом Ендрю вона зустрічалася тричі: в Лондоні, Нью-Йорку і на Віргінських островах.

Після виходу інтерв'ю користувачі в Twitter розкритикували принца Ендрю.

"Це одне з найдивовижніших інтерв'ю, яке я коли-небудь бачив, - написав відомий журналіст і телеведучий Пірс Морган. - Блискучий розбір від [журналістки] Емілі Мейтліс і відчайдушна ганебна нісенітниця від принца Ендрю. Навіщо він це зробив? Божевілля".

Актриса і активістка Роуз МакГоуен припустила, що причина, по якій принц Ендрю не зміг згадати свою обвинувачувачку, полягала в тому, що навколо нього було забагато дівчат.

"Чи може принц Ендрю не пам'ятати Вірджинію Робертс, його обвинувачку, тому що там було забагато молодих дівчат? Я правильно розчула?" - написала вона.

Ендрю сказав, що вперше зустрів Епштейна через три роки після того, як розлучився зі своєю дружиною Сарою Фергюсон в 1996 році, і що бачив його "не частіше, ніж один або два рази на рік".

  • Королівська родина привітала принца Чарльза з днем народження зворушливими сімейними фото. Спадкоємцю британського престолу виповнився 71 рік.
  • Меган Маркл і принц Гаррі НЕ святкуватимуть Різдво з королівською родиною. У таблоїдів з'явився новий привід для пліток, але в Букінгемському палаці поспішили відразу ж їх розвіяти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси