Лайм

Іншого вибору не було: принц Гаррі пояснив рішення відмовитися від королівського титулу

Принц шкодує про те, що життя не склалося так, як вони з Меган очікували, але розраховує на мирне майбутнє

Після відмови від королівських повноважень і титулів принц Гаррі нарешті публічно пояснив, чому разом з дружиною Меган Маркл вони вирішили почати нове життя і стати незалежними від королівської родини. За словами Гаррі, іншого вибору у них з Меган не було.

"Я хочу, щоб ви почули правду від мене. Не від принца і герцога, а від Гаррі, - сказав він, виступаючи на заході своєї благодійної організації Sentebale. - Великобританія - мій дім, місце, яке я люблю. Це ніколи не зміниться. Я дорослішав, відчуваючи вашу підтримку. Я бачив, як ви вітали Меган з розпростертими обіймами. Ви бачили, як я знайшов любов і щастя, сподіваюся, на все життя. "Нарешті дргуий син Діани оженився! Ура!" Повірте, жінка, з якою я пов'язав своє життя, розділяє ті ж цінності, що і я. Ми робили все можливе, щоб із гордістю виконувати свій обов'язок перед цією країною. Коли ми з Меган одружилися, ми були в захваті. Ми були сповнені надій, ми готові були служити".

Гаррі зізнався, що рішення відмовитися від королівського життя далося йому нелегко, і він глибоко засмучений, що все прийшло до "Мегзіту".

"Після багатьох років випробувань і довгих місяців обговорень я знаю, що не завжди був правий, але я не мав іншого вибору, - сказав принц. - Я хотів би продовжити служити королеві, Співдружності націй і своїм військовим асоціаціям, не отримуючи при цьому бюджетних коштів. На жаль, це виявилося неможливим".

Гаррі зазначив, що відступаючи від королівської родини, він сподівається жити більш мирним життям.

"Коли 23 роки тому я втратив маму, ви взяли мене під своє крило. Ви доглядали за мною так довго, але медіа - це потужна зброя, - сказав він. - Я назавжди збережу величезну повагу до моєї бабусі, мого командира і шефа. Я дуже вдячний їй та іншим членам моєї родини за підтримку, яку ми з Меган отримали за останні місяці".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Відео свого звернення принц Гаррі опублікував в офіційному Instagram-акаунті. У коментарях фоловери розділилися на два табори. Частина людей виступили з підтримкою молодої сім'ї, інші звинувачували Меган Маркл за те, що вона збила чоловіка з вірного шляху.

"Дуже шкода, що все не склалося так, як ви з Меган очікували. Серця людей завжди будуть з вами - так само, як і з вашою чудової мамою. Коли ви прийняли Меган, ми теж зробили це. Бажаємо вам заслуженого щастя", - пишуть шанувальники пари.

"Для цієї [заяви] вже занадто пізно. Ви образили королеву і зробили посміховиськом королівську родину, - коментують злостивці. - Меган написала цю промову, повністю його зруйнувавши. Ви залишили британців, і ми розчаровані".

Раніше стало відомо, що після відмови від повноважень і титулів герцога і герцогині Сассекських принц Гаррі і Меган Маркл зобов'язуються повернути 2,4 млн фунтів стерлінгів, які взяли з казни на ремонт їхнього будинку - Фрогмор-котеджу.

  • Канадці погодилися прийняти принца Гаррі і Меган Маркл, але з однією умовою. Подружжю доведеться платити за все самим, не розраховуючи на допомогу платників податків.
  • Тим часом принц Гарі і принц Вільям відповіли на чутки про причини розколу в королівській родині. ЗМІ писали, що Вільям знущався над молодшим братом і його дружиною Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси