Лайм

Go-A оновили пісню "Соловей", та в мережі вимагають повернути оригінал - як змінився трек

До нового аранжування пісні доклав руку продюсер Руслан Квінта

У мережі з'явилася нова, допрацьована версія пісні "Соловей", з якою вже в травні цього року гурт Go-A представить Україну на Євробаченні-2020 в Роттердамі.

Вдосконаленням аранжування учасники Go-A та продюсер Руслан Квінта зайнялися незабаром після перемоги гурту у фіналі Нацвідбору на пісенний конкурс. Тепер "Соловей" звучить дещо злагодженіше та глибше, вокал - рівніше, але перші слухачі в мережі наполегливо вимагають повернути оригінал. Кажуть, пісня втратила органічність, колишню цілісність і перетворилася на дискотечний трек.

"Мені в попередній версії трішки не вистачало низів, заливок і естетичних елементів по всьому треку, особливо на збивках. Зараз це все додали і я задоволений", - поділився думкою у Фейсбук користувач Serge Mesch. Що правда, з нею погодилися далеко не всі.

"А мені не подобається, бо втрачена цілісність й органічість. В цій редакції чую відверто зайві звуки. Лише бек-вокал тут подобається", "Дуже банальна "радіо попса" стала", "Оригінал був в рази кращим, поверніть трек, за який голосували", "Зіпсували пісню. Поверніть оригінал", - дискутую в коментарях у Фейсбук та на YouTube.

Примітно, що не оцінили нову версію треку і слухачі Go-A за кордоном. "Мені здається, перша версія була кращою. Ця занадто м'яка і позбавляє пісню трагізму її історії", "О, ні, що ви наробили. Сподіваюся, ви ще передумаєте і повернете оригінал", - діляться думками під свіжої записом.

Слухаємо також оригінал пісні "Соловей", представлений ще до старту Нацвідбору на Євробачення-2020.

  • Раніше дискусії в мережі викликала і сама перемога Go-A у фіналі Нацвідбору. Зауваження знайшлися не лише у глядачів, але й у деяких зірок шоу-бізнесу. Зокрема, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя раптом розглянув у тексті пісні "Соловей" тривожне "псевдо-етно" і спробу "впарити Європі патерн про голодоморну та немічну Україну".
  • Пізніше в бесіді з журналістами Go-A відповіли на критику Тараса Тополі . Музиканти заявили, що їх конкурсна композиція оптимістична і не містить нічого такого, що могло б принизити країну.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси