Лайм

Ви за кого нас тримаєте? Глядачі шоу Голос країни-10 обурилися підсумками фіналу

Перемога вокаліста Тіни Кароль здалася глядачам нечесною

Увечері 26 квітня на шоу Голос країни-10 відбувся фінал, а вже на ранок в YouTube розгорівся справжній скандал навколо його підсумків. Глядачі високо оцінили вокальні дані переможця Романа Сасанчина, але впевнені, що кубок належав іншим фіналістам.

Так, відео оголошення результатів фіналу зібрало на відеохостингу більше 11 тис. дизлайків. У коментарях глядачі шоу вимагають пояснень.

Свою участь у ювілейному сезоні шоу Роман Сасанчин, також переможець дитячої версії проекту, почав у команді Дана Балана. Але пізніше молодий вокаліст був "викрадений" Тіною Кароль.

Перемога Романа Сасанчина принесла вже й п'яту перемогу співачці як наставниці учасників "Голосу країни". Глядачі припускають, що результати проекту були вирішені наперед ще на початку.

"Здивована переможцем! Рома хороший співак, талановитий, але не настільки", "Ви за кого нас тримаєте? У нас теж є вуха і очі!", "Всюди фальш. Хороший співак, але були учасники й сильніше", "Фінал тупо злили. Це ясно будь-кому, хто дивився", - зазначили в коментарях. Деякі глядачі також звинуватили адмінів каналу у видаленні гнівних коментарів.

На думку глядачів, перемоги минулого вечора були гідні Індіра Едільбаєва, Ерлан Баібазаров та Сергій Асафатов. Як виступила трійка цих фіналістів, дивіться тут.

  • Дан Балан і Тіна Кароль записали зворушливе відео у спальні співачки - цього кліпу чекали весь квітень.
  • Читайте також на theLime, як глядачі шоу Голос країни потрапили на гачок піарників і повірили в історію з таємним романом Тіни Кароль і Дана Балана.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси