Лайм

У мережі обговорюють новий образ Кейт Міддлтон: 23 роки тому так виглядала принцеса Діана

Герцогиня Кембриджська повторила образ принцеси Діани

Кейт Міддлтон і принц Вільям прибули до Пакистану з п'ятиденним візитом. Традиційно вся увага публіки була прикута до вбрання герцогині Кембриджської.

Для офіційного візиту дружина принца Вільяма вибрала блакитний наряд в східному стилі, що складається з сукні і брюк. Завершальною деталлю стали туфлі-човники нюдового кольору. У схожому вбранні блідо-блакитного відтінку Пакистан відвідувала і принцеса Діана в 1996 році, пише Fox News .

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Royal Family (@the_royal_news)

На сукню герцогині була легка драпіровка, яка нагадує шовковий шарф, який можна побачити в наряді принцеси Діани.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Celebrities Style (@stylecelebsdaily)

Автором наряду став британський бренд Catherine Walker. Цікаво, що Кетрін Уокер була одним з улюблених дизайнерів принцеси Діани. Леді Ді настільки довіряла модельєру, що навіть не дивилася на викрійки та ескізи, замовляючи відразу кілька комплектів на майбутнє.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

  • Раніше королева Єлизавета II влаштувала в Букінгемському палаці банкет. Герцогиня Кембриджська з'явилася на прийомі в сукні від Alexander McQueen, голову її прикрашала тіара з діамантами і перлами "Вузлики любові", яку раніше носила принцеса Діана.
  • Кейт Міддлтон повторила образ Меланії Трамп. Дружина принца Вільяма наділу лавандова блузку від Gucci з бантом і чорні брюки-палаццо від Jigsaw. Три роки тому в такій же блузі від Gucci, тільки рожевого кольору, виходила у світ Меланія.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору