Лайм

Зеленський з дружиною зустрілися з імператором Японії: для цього у першої леді був особливий наряд

Автором сукні виступив український дизайнер Іван Фролов

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною відвідали в Токіо урочистий прийом з нагоди сходження на престол імператора Нарухіто.

Про це сказано на офіційній сторінці першої леді в Instagram. "Дякуємо за запрошення на урочистий прийом з нагоди сходження імператора Нарухіто на престол і можливість особисто привітати Його Величність і Імператрицю Масако", - написала Олена Зеленська.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Для званої вечері дружина президента вибрала особливий наряд - сукнюнебесно-блакитного кольору, стилізовану під фрак. Образ прикрашає передній шлейф, який тягнеться від початку шиї до підлоги. Цим нарядом Зеленська хотіла підтримати чоловіка, який вибрав для події фрак.

Крім того, своїм вбранням перша леді України хотіла віддати данину поваги приймаючій стороні, оскільки небесно-блакитний колір є відтінком осіннього сезону в Японії.

Цей наряд для Олени Зеленської створив український дизайнер Іван Фролов, засновник бренду одягу FROLOV. Він же - автор жовтої сукні.

  • Володимир і Олена Зеленська прибули в Токіо 21 жовтня. З літака перша леді України вийшла в чорному піджаку з акуратним білим принтом кульбаби. Свій образ вона доповнила чорною спідницею максі.
  • Український журнал "Фокус" опублікував щорічний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України. На цей раз до нього увійшли перша леді Олена Зеленська та хіп-хоп-зірка alyona alyona (Олена Савраненко).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно