Лайм

Учасниця "Топ-моделі по-українськи" виступила на останньому показі Жана-Поля Готьє - ось її історія

Для українки це перший показ такого рівня

Днями в Парижі відбувся останній показ французького дизайнера Жана-Поля Готьє, який вирішив покинути світ моди після 50 років успішної кар'єри. У дефіле взяла участь і українка - учасниця першого сезону реаліті "Топ-модель по-українськи" Маша Шевченко.

"Емоції переповнюють. Для мене було великою честю, що він взяв саме мене представляти свою колекцію, побачив у мені ту особу, яку хоче бачити на своєму показі. Враження неймовірні!", - розповіла модель "Новому каналу".

Разом з Машею по подіуму пройшлися зірки першої величини, а саме - Діта фон Тіз, Ірина Шейк, Джіджі Хадід, Белла Хадід, Мілен Фармер, Вінні Харлоу і багато інших знаменитих супермоделей.

За кілька днів до показу Жана-Поля Готьє, Маша Шевченко вийшла на подіум в нарядах знаменитого модельєра Джорджо Армані.

Нагадаємо, що Маша Шевченко брала участь в "Топ-моделі по-українськи" в 2017 році. Вона була найяскравішою і неординарною учасницею першого сезону. Її сміливо можна назвати найтатуйованішою моделлю проекту. На тілі дівчини красується більше 18 малюнків. Маша покинула реаліті через травму - вона підвернула ногу на 10-кілометровому дефіле. Тоді лікарі діагностували перелом.

Зараз дівчина працює моделлю, знімається в кліпах і рекламах, а також підробляє барменом.

"Це стабільний заробіток. Працюю на своїх друзів, у мене дуже крута команда. Мені подобається спілкування з людьми, подобається те, що я роблю. Місце, де я працюю, - незвичайне, воно концептуальне, творче, тобто, якісь свої креативні ідея "виливаю" ще й тут , - поділилася Маша.

  • Переможниця шоу "Холостяк" Іванна Гончарук та переможець проекту "Топ-модель по-українськи" Самвел Туманян здивували шанувальників. На сторінках в соцмережах Самвел і Іванна поділилися весільними фото .
  • Переможницею другого сезону проекту "Топ-модель по-українськи" стала Яна Кутішевская. Дівчина виграла поїздку в Нью-Йорк з Аллою Костромічевою, 100 тисяч гривень на розвиток своєї кар'єри, а також прикрасить обкладинку журналу Pink.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймМода

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно