Лайм

Як носити джинси і чоботи цієї весни: поради і заборони нового сезону

Як правильно поєднувати взуття та джинсові штани

Джинси і черевики - речі, які ніколи не виходять із трендів. Однак, постійно і кардинально змінюється мода на їх фасони і поєднання між собою. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як слід носити джинсові штани і грубе взуття навесні 2020.

Почнемо з вільних джинсових штанів, так званих "Mom Jeans" або "Boyfriend Jeans". Це джинси вільного крою, з прямими штанинами і середньою або високою талією. Такі штани найкраще поєднувати з черевиками на грубій платформі, армійськими ботами або півчобітками на невеликому широкому каблуці.

Скінні-джинси також добре виглядають з високою платформою, невеликим каблуком або рівною підошвою. Але також їх можна надіти з черевиками більш спортивного стилю. Щоб створити більш романтичний образ, можна надіти скінні в поєднанні з акуратними півчобітками на тонких не дуже високих підборах.

Рвані джинси все ще не втрачають своєї актуальності. Вони будуть мати гарний вигляд з грубими черевиками на низькому ходу. Особливо в тому випадку, якщо не надто туго затягувати шнурки. Також відмінною ідеєю буде поєднання рваних штанів, суворої заправленої блузки і простих черевиків або напівчобітків до щиколотки.

Ну а в антітрендах зараз опинилися такі поєднання: скінні-джинси і ботфорти, черевики на високих підборах в поєднанні з синіми джинсовими брюками будь-якого крою, рвані джинси і взуття у ковбойському стилі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей