Лайм

Як і з чим носити джинси цього літа: 7 стильних образів на кожен день

Які поєднання в моді в цьому сезоні

Джинси - один з найбільш універсальних елементів сучасного гардеробу. Їх можна надіти практично з чим завгодно. Однак, кожен сезон з'являються нові модні поєднання деніму і інших речей. У цьому матеріалі ми розповімо вам, з чим носити джинсові штани влітку 2020.

Одне з найбільш трендових поєднань цього сезону - сині класичні джинси з високою талією і проста ділова блуза або сорочка. Якщо ви хочете зробити образ більш суворим, можна доповнити його туфлями-човниками і прозорими окулярами. Якщо ж вам подобається більш повсякденний лук, можна надіти кросівки і легку курточку, або ж додати трохи яскравих аксесуарів.

Також варто звернути увагу на поєднання джинсових штанів і коротких топів. Це прекрасний варіант для прогулянки в теплий день. Звичайно, в офіс в такому вигляді не підеш, але для зустрічі з друзями або для побачення на свіжому повітрі цей образ - ідеальне попадання. Що стосується взуття, сюди відмінно підійдуть як спортивні моделі, так і більш елегантні.

Доброю ідеєю буде поєднання так званих "Mom Jeans" і "Boyfriend Jeans", гольфу під горло і довгого пальто. До цього луку також підійде практично будь-яке взуття. Особливо добре будуть виглядати світлі кросівки або півчобітки на грубих підборах.

Якщо ви відправляєтеся на ділову зустріч, можна надіти джинсові штани з гольфом або іншою однотонною кофтою по фігурі, а зверху накинути короткий піджак. Так ви будете виглядати досить актуально і стильно, ну а після робочого дня зможете відправитися в кафе або до друзів, не відчуваючи дискомфорту через занадто суворий наряд.

Для любителів романтики і легкості хорошою ідеєю можуть стати повітряні блузи і топи з рукавами-воланами. Також можна надіти сорочку, зав'язавши її нижні краї на талії у стилі ковбоїв або хіпі. Доповнити образ можна капелюхом або шапочкою-біні.

І, звичайно ж, в цьому сезоні не можна не звернути увагу на яскраві кроп-топи. Вони не втрачають своєї актуальності, особливо серед молоді. Такі кофти краще носити зі спортивним взуттям, хоча деякі фасони непогано виглядають і з каблуком.

Ну і останній варіант у нашому списку - чоловічі футболки. Якщо у вас є хлопець, чоловік, брат, тато, дядько, дідусь або просто друг, у якого можна запозичити велику футболку з класним принтом - зробіть це. Підкресліть лінію талії ефектним поясом, надіньте джинси-скінні, туфлі на невеликому каблуці, і лук у стилі Кайлі Дженнер готовий!

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно