Лайм

9 аксесуарів, які зроблять ваш гардероб на літо ще більш стильним

Що додати цього літа до яскравих нарядів сезону

Зовсім скоро настане найтепліша і найбільш сонячна пора року - довгоочікуване літо. Тому ми вирішили зібрати найбільш трендові аксесуари у цьому матеріалі, щоб в новому сезоні ви виглядали максимально модно, стильно і актуально.

У моді різні капелюхи і берети. Їх можна носити практично з будь-яким образом. Капелюх з полями буде мати гарний вигляд з легким пальто або літньою курточкою. Берет можна надіти з симпатичною сукнею або діловим костюмом. Те ж саме стосується маленьких сумочок і сумок "бананок". Вони знову будуть в тренді, і не дарма. Адже такі сумки не тільки добре виглядають, але і є дуже зручними. Звичайно, в тому випадку, якщо ви не носите з собою занадто велику кількість різних речей.

Влітку до трендів знову повернутися великі окуляри, як прозорі, так і кольорові і сонцезахисні. Що стосується прикрас, в цьому сезоні буде модно носити по кілька підвісок на одному ланцюжку. Важливо тільки стежити, щоб прикраси були виконані з металу одного тону.

Знову будуть актуальними прості і не дуже помітні сережки-гвоздики. А ось великі сережки з крупними каменями і так далі краще поки заховати в скриньку, адже вони з трендів тимчасово йдуть. Швидше за все, до початку осені. Варто також звернути увагу на різні яскраві пояси. Ними можна урізноманітнити практично будь-який повсякденний і звичайний наряд.

Окрему увагу варто приділити такому забавному тренду, як шкарпетки зі всякими смішними написами і принтами. Вони залишаються актуальними вже кілька сезонів поспіль. Тут можна дозволити фантазії розгулятися, адже весело і оригінально буде виглядати практично будь-який малюнок.

Хочете урізноманітнити нудний діловий образ? Одягніть під штани шкарпетки з качечками. Набрид звичайний наряд на кожен день? Прикрасьте його шкарпетками різного кольору. І не потрібно ховати такі шкарпетки, нехай їх буде видно, дозвольте собі трохи побавитися і носіть їх з гордістю! Зрештою, мода не завжди повинна бути серйозною і пафосною.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно