Лайм

Як вибрати босоніжки на літо і з чим носити їх точно не варто: 10 спірних луків сезону

Як краще не одягатися цього літа

До літа 2020 з моди пішли багато раніше трендових поєднань одягу та взуття. Щоб ви виглядали в цьому сезоні на всі 100, ми вирішили розповісти вам, з чим не варто носити босоніжки. І яких поєднань краще уникати.

У список антитрендів влітку цього року потрапили блискучі босоніжки. Їх не просто виключили зі списку модних хітів, а й назвали ознакою відсутності смаку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Те ж саме світові модні експерти кажуть про поєднання каблуків з джинсовими штанами. На їхню думку, ця комбінація застаріла ще кілька років тому. І зараз виглядає дивно і старомодно.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Категоричне «Ні» фахівці говорять поєднанню босоніжок і колгот. Якщо у вашого взуття відкритий носок, колготи надягати не можна в жодному разі. Це всесвітньо відоме модне правило, яке досі багато хто забуває.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Що стосується торішнього тренду на босоніжки зі шкарпетками, він нарешті теж канув в лету. Модники награлися з цим дивним поєднанням, і тепер його заслужено відправляють у відставку мінімум на кілька сезонів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також ознакою поганого смаку в 2020 році вважаються пухнасті капці. Особливо в поєднанні з костюмом в піжамному стилі. На думку стилістів, домашній наряд доречний тільки вдома. А на вулиці виглядати так, немов ти щойно встав з ліжка, дивно і неохайно.

Фото: pinterest.com

Не варто носити влітку цього року босоніжки і шльопанці з логотипами різних брендів. Модні експерти вважають це своєрідним поганим тоном, тому радять відмовитися від подібних моделей.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли про 10 невдалих речей, які вже давно вийшли з моди .
  • Також читайте на theLime про 10 стильних сумок 2020 року. У цьому матеріалі ми покажемо вам 10 найактуальніших сумок, які підійдуть як для походу в кафе і театр, так і для повсякденного носіння.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно