Лайм

Труднощі гардероба: 7 хитрих прийомів на літо для дівчат невисокого зросту

Як одягатися влітку 2020 при невеликому зрості

Зовсім скоро прийде спекотна погода, а це значить, що саме час подумати про літній гардероб. У цьому матеріалі ми розповімо вам, що експерти радять носити невисоким дівчатам, щоб виглядати стильно і яскраво.

Для красунь з ростом нижче 175 см однозначним маст-хевом є джинси з високою талією. Вони візуально подовжують ноги, підкреслюють лінію талії і роблять фігуру практично ідеальною. Такі штани можна носити з чим завгодно, тому влітку вони точно вам знадобляться.

Фото: pinterest.com

Також слід звернути увагу короткі шортики. Тільки враховуйте, що довжина повинна залишатися пристойною. Короткі шорти теж візуально подовжують ноги, тому можна надіти такий елемент гардеробу на прогулянку або побачення.

Фото: pinterest.com

Також невисоким модницям стилісти радять використовувати різні пояси. Це додає акцент на рівень талії і візуально робить фігуру більш гармонійною.

Фото: pinterest.com

Не варто боятися носити короткі топи. Особливо в поєднанні з високими брюками, спідницями і шортиками.

Фото: pinterest.com

На невисоких дівчатах відмінно виглядають довгі футболки в якості суконь. Як вже було сказано раніше, носити такий одяг можна з поясом, щоб підкреслити талію і візуально подовжити ноги.

Фото: pinterest.com

До всіх перелічених вище варіантів можна надіти взуття на платформі. Наприклад, все ще тримаються в трендах світлі грубі кросівки. Вони зроблять наряд більш сучасним і зухвалим.

Фото: pinterest.com

Для дівчат з невеликим зростом відмінно підходять сарафани та сукні з А-силуетом. Це створює ефект фігури "пісочний годинник" навіть в тому випадку, якщо у вас зовсім мініатюрні пропорції. Ну а для фігуристих панянок такий варіант буде просто ідеальним.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли, як вибрати босоніжки на літо і з чим носити їх точно не варто.
  • Також читайте на theLime про 10 стильних сумок 2020 року. У цьому матеріалі ми покажемо вам 10 найактуальніших сумок, які підійдуть як для походу в кафе і театр, так і для повсякденного носіння.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей