Лайм

Як і з чим цього літа носити джинсову курточку: 7 стильних образів на теплі вечори

Як одягатися влітку 2020

Джинсові куртки вже багато років не виходять з моди. Правда, фасони і моделі все-таки змінюються від сезону до сезону. Про те, які куртки в тренді влітку 2020 року, ми розповімо вам в цьому матеріалі.

Почнемо з того, що в моді виключно джинсові курточки фасону оверсайз. Річ повинна сидіти вільно, не тягнути фігуру і бути немов трохи завеликою. Ця мода прийшла з США, і почали її світові зірки - сімейство Кардашьян, Аріана Гранде, Селена Гомес.

Фото: pinterest.com

Також куртка повинна бути класичного світло-блакитного або синього кольору. Яскраві джинсові відтінки зараз не в тренді. Чорні та сірі - під питанням.

Фото: pinterest.com

Носити джинсову курточку дуже зручно, адже вона ідеально підходить практично під будь-який наряд. Особливо це стосується повсякденних образів.

Фото: pinterest.com

Наприклад, така куртка прекрасно поєднується з довгими футболками і кедами, створюючи лук в стилі гранж. Цей варіант може підійти любителям неформального стилю.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто любить більш класичні варіанти, джинсівка теж буде хорошим доповненням гардеробу. Вона стильно виглядає з брюками, блузами і туфлями.

Фото: pinterest.com

Дуже яскраво виглядає поєднання довгої великої джинсівки, топа і коротких шортиків. Якщо додати до такого образу цікаві аксесуари і великі окуляри, вийде лук в стилі світових селебріті.

Фото: pinterest.com

Джинсові куртки непогано виглядають і з різними сукнями. Але важливо пам'ятати, що під такий наряд краще одягати взуття в нейтральному або спортивному стилі. А високі каблуки залишити для більш офіційних луків.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей