Лайм

Як вибрати одяг на літо: 5 кольорів цього сезону, з якими не прогадаєш

Які кольори в моді влітку 2020

Влітку 2020 року в моду увійшли багато цікавих кольорів і поєднань. У цьому матеріалі ми розповімо вам про найбільш трендові з них, щоб ваш літній гардероб був максимально актуальним і стильним.

Почнемо з головного тренда - пастельні тони. Найбільш популярними з них стали пудровий рожевий, бузковий, світлий бананово-жовтий. Поєднувати такі відтінки найкраще з білими акцентами.

Фото: pinterest.com

Також одним з хітів є так званий "Baby blue". Дослівно ця назва перекладається з англійської як "Дитячий блакитний". Це легкий світло-блакитний тон, який ідеально поєднується з білими, кремовими або джинсовими речами.

Фото: pinterest.com

В тренді також поєднання деніму і нюда. Бежеві, кремові, світло-коричневі речі можна сміливо носити з будь-якими джинсовими елементами.

Фото: pinterest.com

Один з найпопулярніших кольорів - кавовий. Його можна використовувати як в діловому стилі, так і в повсякденному. Також цей колір ідеально доповнюють світлі акценти у взутті або аксесуарах.

Фото: pinterest.com

І останній в нашому списку модних кольорів - полунично-червоний. Це відтінок, який більше за інших асоціюється з літом, стиглими ягодами, теплом і веселощами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей