Лайм

Який одяг був в моді в рік твого народження: тренди останнього 50-річчя

Згадуємо популярні наряди різних років

Мода постійно змінюється. Сьогодні в тренді одні зачіски, наряди і аксесуари, а вже завтра може з'явитися щось абсолютно нове. Наші експерти вирішили згадати, який одяг вважався модним протягом останніх 50 років. І поділитися з вами фото-прикладами.

70-е

У сімдесятих було модно носити костюми і сукні без коміра, довгі пальто, взуття з квадратним носком. Також були в тренді косинки, сукні без рукавів, геометричні принти (які повернулися в моду в 2020 році), банти, хустки. Модниці носили високі чоботи і міні-спідниці, речі з незвичайними принтами, укорочені брюки, в'язані та трикотажні сукні.

Фото: adme.ru

80-е

У вісімдесятих в моду прийшли короткі шортики, різні в'язані речі, футболки з принтами і написами. Цікаво, що всі ці речі повернулися в тренди зараз. Також в той час носили пончо, взуття на танкетці, накидки, тюрбани, різноманітні шарфи. Модними були короткі топи, рукавички і шкіряні чобітки.

Фото: adme.ru

90-е

Дев'яності запам'яталися великою кількістю деніму, велюру і оксамиту, бриджами, оверсайзом. Також модно було носити ділові костюми, спідниці середньої довжини, спортивні куртки і штани. Дуже популярними були такі речі, як вовняне або джинсове пальто (таке було навіть у самої Брітні Спірс), міні, тваринні принти. Взимку модниці носили пуховики, а восени любили красуватися в беретах. Ну і, кажучи про 90-і, не можна не згадати короткі топіки і велику платформу. Цю моду привили світові учасниці популярної поп-групи Spice Girls.

Фото: adme.ru

2000-і

Нульові прийшли в світ моди з пляжними топіками, лосинами, сережками-кільцями, низькими джинсами. Одним з хітів були велюрові берети. Знову ж, як у Брітні Спірс. Також в тренди повернулися штани-кльош і довгі пишні спідниці. Піком крутості були паєтки, глибоке декольте і величезні окуляри. Ну а взимку красуні масово ходили в пухнастих жилетках і уггах.

Фото: adme.ru

2020

В наші дні головними трендами є світлі кросівки, вони тримаються в списках модних хітів вже кілька років. Також зараз в моді висока талія, короткі топіки, сукні та інший одяг у стилі бохо та прованс.

Фото: cf.shopee.ph

Фото: glassons-com.imgix.net

Фото: dhresource.com

Фото: cdn.shopify.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно