Лайм

Як носити total black цієї осені і не виглядати нудно: 7 стильних ідей на кожен день

Наймодніші образи на осінь 2020

Восени 2020 в моду повернувся старий добрий Total black, також відомий як All black. З англійської назва цього стилю перекладається як "Все чорне". У цьому матеріалі наші експерти розкажуть вам, як носити монохромні чорні вбрання стильно і зі смаком.

Образ All black підходить для модниць різного віку і комплекції. Такий стиль можна відмінно вписати як у повсякденний, так і в класичний або навіть діловий сучасний гардероб.

Фото: instagram.com / Patricia Sanes

Також в цьому стилі дуже просто підбирати речі одну під іншу, адже практично всі елементи чорного кольору добре поєднуються між собою. Важливо тільки не переборщити з текстурами і деталями.

Фото: ladyline.me

Діловий Total black - шикарний варіант як для походу на важливу зустріч, так і для побачення або фотосесії. Таке вбрання виглядає дуже стильно, актуально і дорого, особливо якщо доповнити його золотими прикрасами.

Фото: ladyline.me

Повністю чорним може бути і комфортний спортивний стиль. Більш того, його можна носити не тільки на тренування, але і в звичайному повсякденному житті. Такі комфортні кежуал-наряди зараз є дуже модними і популярними.

Фото: base.fashionbbl.com

Якщо ви хочете створити більш сексуальний і жіночний наряд, можна надіти тонку відкриту маєчку або інший подібний топ з чорними високими брюками і туфлями. Такий простий образ виглядає дуже трендово.

Фото: pinterest.com / Indira Paulo

Також можна використовувати в своїх нарядах різні тонкі блузи, туніки, шарфи і накидки. Вони можуть допомогти створити романтичний міський наряд в стилі All black.

Фото: pinterest.com / Jennifer Celine

Ну і найпростіший варіант на кожен день, який точно не перестане бути актуальним - чорні скінні, класична футболка, напівчоботи і піджак або куртка. Таке вбрання прекрасно годиться для повсякденного носіння, а зробити його ще більш стильним можна за допомогою невеликої кількості прикрас.

Фото: krystalschlegel.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору