Лайм

У чому відсвяткувати 8 березня: 8 стильних луків по погоді на вихідні

Поки не варто діставати із шафи легкі сукні та сарафани

Напередодні 8 березня і довгих вихідних на честь свята модниці ретельно готуються: підбирають одяг і аксесуари, а також манікюр з весняними акцентами. theLime вирішив допомогти вам у цьому питанні та підібрав кілька стильних образів.

Хоча календарна весна вже повністю вступила в свої права, погода поки що не балує нас справжнім теплом. На жаль, на святкові вихідні 6-8 березня синоптики прогнозують погіршення погодних умов, а температура повітря буде опускатися до -3 градусів. Також 8 березня очікується дощ зі снігом - тому не варто поки діставати легкі сарафани та сукні з верхніх полиць шафи.

Якщо ви плануєте піти прогулятися або сходити зі своєю другою половинкою в кіно, радимо вибирати практичний одяг. Можна зібрати стильний лук, що складається з чорних джинсів скінні, білого лонгсліву і картатої сорочки. Образ доповнять черевики на шнурівці та дута куртка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FASHION (@ fashiions.lover)

Для зустрічі з подругами підійде яскравий весняний лук: надягайте штани і кардиган на ґудзиках соковитого рожевого кольору. Доповнять образ стильні аксесуари на шиї.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Cristina Surdu (@cristinasurdu)

Якщо ви запланували вечерю у ресторані, вибирайте лук із сукнею. Це може бути як однотонна річ, так і плаття з квітковим або анімалістичним принтом. Доповнять образ замшеві чоботи на високих підборах і класичне пальто, в якому ви точно не замерзнете.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kasia Czarniak (@ k.c_styling)

Ще один варіант - блуза з квітковим принтом і шкіряна спідниця. До такого поєднання можна підібрати як взуття на підборах, так і стильні черевики на грубій підошві.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gunnel's Fashion Marbella (@gunnelsfashionmarbella)

Наступний варіант - з джинсами, сорочкою і жилеткою. У такому образі можна піти як на побачення, так і на шопінг з подругами. Доповнять образ ботильйони на невисокому каблуці, класична сумка і пальто.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SoMar (@somarstyle)

Також можна одягнути костюм, що складається зі спідниці міні та оверсайз піджака. До такого трендового луку підберіть грубі черевики в тон і маленьку сумочку-клатч.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сторіс на мільі̆он (@darina_zapesochnaya)

Ще один варіант на прохолодну весну - плаття-водолазка. Одягайте таку річ з щільними колготами, шкіряною курткою і ботильйонами.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anna Nowak-Krzywanska (@somethingwhite)

Якщо ж ви плануєте 8 березня відправитися на виставку або в театр, надягайте ультрамодні брюки-палаццо і класичну футболку або блузку. Чорно-білий лук підкресліть строгими аксесуарами з золота, а зверху одягніть кашемірове пальто.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору