Лайм

Штани на шнурівці в трендах цього літа: ось 7 стильних образів без надмірностей

Ця річ не завадить у гардеробі кожної жінки

Літо - час для експериментів над зовнішністю і стилем. І якщо ви вже пригледіли одну або кілька "лялькових суконь" для романтичних побачень, радимо також звернути увагу на штани на шнурівці. theLime ділиться з вами сміливими ідеями, як їх носити цього літа.

Штани зі шнурівкою - це тренд, який прийшов до нас з 2000-х - тоді їх носили такі кумири молоді, як Крістіна Агілера і Брітні Спірс. Сьогодні ж дизайнери переосмислили цей тренд і пропонують модницям знову носити штани зі шнурівками замість блискавок.

Брітні Спірс і Крістіна Агілера (початок 2000-х) Фото: pinterest.com

Для літнього луку підійдуть картаті штани з високою посадкою і невеликою декоративною шнурівкою на них. Одягайте їх із білим лонгслівом або футболкою і зручним взуттям, а доповнити образ можна масивною біжутерією.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант - джинси на шнурівці. Одягайте їх із топом і взуттям на високих підборах і сміливо вирушайте на вечірку.

Фото: instagram.com/liveforfashionbr

Для стильного ділового луку можна обрати укорочені брюки на шнурівці, ошатну блузку з вирізами на рукавах і босоніжки на високих підборах. Доповнить лук маленька сумочка-гаманець.

Фото: pinterest.com

Шнурівка на брюках може бути і контрастного кольору - в цьому випадку підберіть під неї взуття та аксесуари, щоб виглядати стильно.

Фото: instagram.com/don_don.store

Ще один варіант шнурівки - не замість блискавки, а на штанинах. В таких брюках ви точно будете виділятися із сірої маси. Одягайте їх з трикотажними кофтами або топами, а завершіть лук зручним взуттям.

Фото: pinterest.com

Для прохолодних літніх вечорів можна приглянути чорні штани з еко-шкіри зі шнурівкою спереду. Вони будуть ефектно виглядати з білими блузою і капелюхом. Доповніть лук туфлями на високих підборах і непомітними аксесуарами.

Фото: instagram.com/sodamoda.ru

Для походу на світську вечірку підійдуть шкіряні штани зі шнурівками на штанинах. Одягайте їх з однотонним верхом і босоніжками на підборах, а доповнить лук маленька сумочка-клатч.

Фото: instagram.com/liveforfashionbr

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості