Лайм

Тренд літа - спідниця з драпіруванням: ось 7 стильних луків на кожен день

У такій спідниці ви будете виглядати ефектно

Ось і настала найбільш довгоочікувана пора року - літо. І хоча погода поки що не балує нас теплом, багато модниць вже почали складати літні луки, в яких зовсім скоро з'являться на вулицях міста або пляжних вечірках. І якщо ви вже пригледіли джинсову спідницю міні на літо, радимо також урізноманітнити свій гардероб спідницею з драпіруванням. theLime підібрав для вас кілька стильних образів.

Як відомо, спідниці з драпіруванням були популярні в 1980-х роках. Але тоді цей елемент декору використовували для вечірніх нарядів і шили такі спідниці з шовку, атласу і оксамиту. У нинішньому сезоні дизайнери переосмислили цей тренд і пропонують носити такі спідниці навіть на пляж. Тепер спідниці з драпіруванням виготовляють з льону, бавовни, трикотажу і навіть з еко-шкіри.

Для прогулянки або романтичного побачення можна приглянути комплект молочного відтінку, що складається із топа з рукавом три чверті та спідниці міді з драпіруванням, розрізом і тонкою зав'язкою, які роблять акцент на ногах.

Фото: instagram.com/svale_store

А для пляжної вечірки можна підібрати яскраву спідницю з драпіруванням і квітковим принтом. В якості верху найкраще одягнути топ контрастного кольору і завершити образ босоніжками на підборах і плетеною сумкою-шоппера.

Фото: instagram.com/profyleconcierge

З такою спідницею можна створити і повсякденний образ - для цього придбайте чорну спідницю міні та білу футболку або топ. Завершить образ маленька сумочка-клатч і стильні аксесуари: годинник, окуляри, браслети.

Фото: pinterest.com

Для світської події можна обрати асиметричну спідницю з драпіруванням довжини міді. Доповнити її укороченою блузкою або ошатним топом, а також босоніжками на високих підборах.

Фото: instagram.com/giannie_couji

Для офісного луку підійде спідниця А-силуету із завищеною посадкою, асиметричним подолом і драпіруванням. Доповнить образ біла блуза з декором на коротких рукавах, маленька сумка і взуття на невисокому каблуці.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант - міні-спідниця з драпіруванням та у клітинку. Носити її можна як з топами і футболками, так і з діловими блузами. Доповнять лук мюлі та недбало накинутий на плечі піджак.

Фото: pinterest.com

Для прохолодних днів підійде спідниця з драпіруванням із еко-шкіри. Носити її можна з водолазкою і закритим взуттям, а акцент зробити на аксесуарах.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли про 5 образів Мерилін Монро, які стали модними назавжди.
  • Читайте також на theLime, як і чим стильно підкреслити талію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно