Лайм

Спідниця плюс светр: 9 стильних образів на прохолодний вересень

У такому образі кожна дівчина відчуватиме себе королевою

Осінь - не привід для смутку. І хоча погода вже не балує нас теплом, саме час зайнятися улюбленим заняттям практично всіх дівчат - оновленням гардероба. І якщо ви вже пригледіли кілька моделей пальт на осінь, радимо також додати до своїх луків спідниці та светри. theLime розбирався, які фасони в трендах і як правильно поєднувати ці деталі гардероба.

Для створення стильного повсякденного образу підійде вельветова спідниця з розрізом спереду. Одягайте її зі светром-водолазкою контрастного кольору, грубими черевиками на шнурівці та шкіряною курткою. Лінію талії підкресліть за допомогою ременя, а доповнить лук невелика сумочка-клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ksuu (@_ ksuu_shop)

Продовжують залишатися в тренді і спідниці плісе в довжині міді. Носити її можна, наприклад, з яскравим светром і кедами або балетками. Доповнить образ недбало накинутий піджак і маленька сумка.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Магазин для майбутніх мам (@_di_inna_shoppati)

Для більш теплих осінніх вечорів підберіть тенісну спідницю бежевого кольору. З цією міні-спідницею відмінно буде поєднуватися об'ємний светр контрастного кольору або в горошок. Доповнять лук непомітні аксесуари, клатч і зручне взуття без підборів.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@karolinka_shop_)

Ще один варіант - в'язаний костюм, що складається із спідниці міді та светра з високою горловиною. Одягайте такий комплект із чобітьми на підборах, а доповнять образ капелюх, кашемірове пальто і елегантний саквояж.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг: костюми, сукні (@wellhelloshop)

Для повсякденного образу можна приглянути шкіряну спідницю міні. Одягайте її із водолазкою у великий рубчик, чобітьми-ботфортами і шкіряною курткою-косухою. Доповніть образ сумкою через плече.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг Взуття Аксесуари (@ be_stylish88)

Для теплих днів пригляньте спідницю з легкої тканини з розрізом. Доповніть її светром з вирізом у зоні декольте, кедами або кросівками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Taya Khotynetskaya (@atelier_by_taya)

Для зустрічі з подругами підійде лук, що складається з плісированої спідниці міді, топа і напівпрозорого кашемірового светра. Доповніть образ масивними черевиками на шнурівці та невеликою сумкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг для ефектного Дівчат (@viksikoff_shop)

Навіть звичайну чорну спідницю доповнить укорочений джемпер з анімалістичним принтом. Підберіть зручне взуття і містку сумку - і цей лук підійде як для офісних буднів, так і для прогулянок у парку.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@trendy_showrooms)

Спідниці зі шкіри й еко-шкіри продовжують залишатися на піку популярності. Особливо ефектно буде виглядати міні-спідниця з масивним светром у велику в'язку. Доповніть лук невеликим клатчем і високими чобітьми, а якщо на вулиці прохолодно - не забудьте про пальто.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Ростов (@trend_style_rnd)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору