Лайм

8 стильних жакетів для походу в офіс цієї осені: що придивитися на листопад

З ним можна створити величезну кількість стильних образів

Кожна дівчина хоче виглядати чарівно і під час ділової зустрічі, і на романтичному побаченні. І якщо ви вже підібрали светри з високим горлом на осінньо-зимовий період, радимо також приглянути кілька стильних жакетів. theLime ділиться з вами ідеями, які фасони і забарвлення вибрати, щоб бути в тренді цього сезону.

Осінь - не привід ховати в шафу яскравий одяг. Тому стильний зелений жакет оверсайз точно повинен бути в гардеробі кожної модниці. Носити його можна як із класичними брюками, так і з джинсами. Доповніть лук лонгслівом або водолазкою, зручними кросівками і маленькою сумкою через плече.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення CLOTHESSHOPP (@cllothesshopp)

Якщо у вас на роботі суворий дрес-код, вам обов'язково знадобиться чорний піджак. Одягайте його з брюками-палаццо і білою блузою, а доповнять лук стильні аксесуари - пояс із маленьким клатчем і масивна біжутерія. До такого образу підійдуть як лофери, так і класичні туфлі-човники.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Garderobshop (@garderob ._. Shop8)

З жакетом можна скласти універсальний образ, в якому вранці можна відправити на робочі зустрічі, а ввечері - у театр. Наприклад, придбайте сіро-коричневий піджак, під який можна одягти чорну спідницю міді й атласний топ. Доповніть лук черевиками на грубій підошві та невеликою сумкою.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення шоурума VISHUKANO КИЇВ (@vishukano_official)

Також у гардеробі кожної модниці має бути піджак у "гусячу лапку". Одягайте його з джинсами-варенками і теплим худі, а доповнять лук черевики-"мартінси" і стильна шкіряна сумка.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ОДЯГ ВЗУТТЯ ДЖИНСИ (@myyy_shkaf_)

Ще один варіант - піджак з еко-шкіри. Таку модель можна поєднувати як зі штанами з такої ж тканини, так і з базовими брюками і спідницями. Для офісних буднів підберіть темно-коричневий піджак, штани-кюлоти, бежеву водолазку і замшеві чоботи на високих підборах. Доповнять лук непомітні прикраси та аксесуари.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіноча Одяг (@ karamelshop32)

Укорочений жакет підійде модницям з ідеальними параметрами фігури. Його можна носити зі спідницею-олівцем і однотонною водолазкою в рубчик. Доповнити лук можна чобітьми-ботфортами і теплим пальто.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення територія краси (@platki_miroslava)

Піджак у клітинку вважається класикою, яка актуальна завжди. Для розслабленого луку надягайте улюблені джинси, топ або светр, а зверху накиньте твідовий піджак із масивними гудзиками. Доповніть лук чоботами-"козаками" і невеликим клатчем.

А для святкового заходу можна приглянути сукню-піджак. Вибирайте однотонну модель, щоб створити з нею total look. Наприклад, біле плаття-піджак доповніть високими черевиками-"гармошками" і капелюхом із полями.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Shopping (@vashopping)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору