Лайм

Як вибрати тепле пальто та які моделі будуть у моді цієї зими

Пам'ятайте, що верхній одяг має бути не тільки стильним, а й якісним

Напередодні холодів чимало модниць вже зайнялися підбором нових луків, а також аксесуарів до них. І якщо ви вже приглянули короткий пуховик на зиму, саме час вибрати тепле пальто. theLime вирішив поділитися з вами простими порадами, як це зробити і на які моделі звернути увагу.

Верхній зимовий одяг повинен бути перш за все якісним і теплим. Тому вибирайте моделі з високим вмістом вовни, а також із утеплювачем, наприклад, із синтепоном. Це може бути універсальне пальто світло-сірого кольору з кишенями та поясом, з яким можна створити як діловий лук, так і повсякденний. Для походу в офіс надягайте класичні чорні штани, білий лонгслів і, якщо потрібно утеплитись, в'язаний кардиган. Доповніть образ лакованими ботильйонами та невеликою сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий ОдягВиробник (@virna.ua)

Також при виборі пальта слід ретельно розглядати річ з усіх боків. Особливу увагу приділяємо підкладці та швам на ній. До речі, з пальтом можна скласти досить розслаблений лук - надягайте спортивний костюм, що складається із худі та штанів. Доповнять його оверсайз-пальто та зручні кросівки.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @modna_kasta_ot_evgeniii

Якщо ви втомилися від сірості за вікном, вибирайте верхній одяг та аксесуари яскравих відтінків. Для теплого осіннього або зимового дня підійде помаранчеве пальто, яке можна носити з блакитними джинсами, лонгслівами або светрами, а також кедами.

Переглянути цей допис до Instagram

Пальто, тренч, костюм (@vivalon.coat)

Ще один стильний варіант – надягайте широкі білі штани, светр із високим горлом молочного відтінку та кросівки на масивній підошві. Доповніть образ пальтом ніжно-рожевого відтінку та теплою панамою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг Базовий гардероб (@madam_osa_)

Також при виборі верхнього одягу особливу увагу звертаємо на деталі та фурнітуру. Наприклад, якщо це пальто в клітинку – у якісному виробі вона на одній стороні та іншій збігатиметься. Можна придивитись подовжене пальто в клітинку з декоративними гудзиками на спині – така річ точно приверне увагу оточуючих. Носити таке пальто можна з джинсами-трубами та однотонним гольфом. Доповніть лук грубими черевиками або утепленими кросівками та сумочкою-клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@lucky_dress_ua)

Навіть звичайнісіньке пальто можна обіграти аксесуарами. Наприклад, палантином, накинувши його поверх верхнього одягу. Одягайте вузькі штани, светр, пальто та черевики на масивній підошві. Доповніть образ капелюхом або теплою панамою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОдягВзуттяУкраїна (@magazinshopp)

Якщо у вашому гардеробі вже є пальто, можна приглянути ще одне, наприклад, із трендової тканини з "гусячою лапкою". Носіть його зі шкіряними брюками, блузами та светрами. А доповнять лук тепла панами, взуття на високих підборах та сумка з декором у вигляді величезного ланцюга.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Olga Gasyuk (@olgasiuk)

З класичним пальтом можна створити романтичний образ. Одягайте штани з високою посадкою та широким поясом, светр та ботильйони. Доповніть лук довгим пальтом – з поясом чи без, об'ємним беретом та невеликою сумкою через плече.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ЖІНОЧА ОДЯГА (@sweet_lady_ukraine)

А для більш розслабленого луку підберіть укорочене вовняне пальто з капюшоном. Носити його можна з розкльошеними синіми джинсами та зручними светрами. А доповнять образ чоботи та сумка-шопер.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Магазин одягу сток Ураїну (@stock.zp)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору