Лайм

8 образів для корпоративу замість вечірньої сукні – у чому зустріти Новий рік

Стильний брючний костюм або комбінезон допоможуть виділитися із натовпу

У грудні у модниць дуже багато турбот: по-перше, потрібно підібрати сукню у трендовому кольорі для новорічної вечірки з друзями, а по-друге, подбати про лук для корпоративу. І якщо ви ще не визначилися з образом на захід із колегами, радимо поквапитися. theLime зробив для вас добірку з ідеями для вбрання замість класичної сукні.

Навіть якщо ваш корпоратив призначено на будній день – не біда. З білої сорочки та чорної міні-спідниці також можна створити святковий образ – потрібно лише доповнити їх масивною прикрасою в зоні декольте. Не забудьте про маленьку сумочку, взуття на високих підборах і вечірній макіяж – і лук готовий.

Переглянути цей допис до Instagram

TIME Жіночий одяг (@time_4.13)

Якщо ви хочете виділитися на вечірці з колегами, вибирайте яскравий брючний костюм – наприклад, зеленого, рожевого або коралового відтінку. Таке вбрання підкреслить всі переваги фігури: штани-палаццо довгі ноги і вузьку талію, топ зону декольте, а піджак оверсайз допоможе урізноманітнити образи. Доповніть лук непомітними прикрасами, босоніжками на високих підборах та маленьким клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Стильний жіночий одяг (@a.woman.store)

Ще один варіант – трендовий костюм у білизняному стилі. Це може бути як однотонна модель, так і з анімалістичним принтом. Наприклад, підберіть широкі штани та кімоно в чорно-білу смужку (з імітацією принта "зебра"), а до них зелений топ та туфлі-човники смарагдового відтінку.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОДЯГ ВЗУТТЯ НИЖНЕВАРТОВСЬК (@milkaboom_shop)

Якщо ваш корпоратив проходитиме в пабі, виберіть лук у стилі casual. Одягайте улюблені джинси з високою посадкою, а також топ з об'ємними рукавами. Доповніть образ прикрасами на шиї або масивними сережками, а також сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ЖІНОЧИЙ ОДЯГ(@your_look_in_ua)

Один із безпрограшних варіантів для корпоративу – ошатний чорний комбінезон з корсетом, відкритими плечима, а також із широкими штанинами та розрізами. Такий лук необхідно доповнити мінімумом аксесуарів та відкритим взуттям на високих підборах.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Ошатний жіночий одяг (@ledys_dress)

Ще один варіант комбінезону – закритіший. Родзинка такого вбрання – мереживні рукави та спинка на блискавці. Доповніть такий образ поясом, який підкреслить лінію талії, туфлями-човниками контрастного (наприклад, червоного) кольору та яскравим клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень ОмськАсортимент у сторис (@malinaomsk)

Якщо ви хочете скласти романтичний лук, підберіть трикотажний костюм ніжно-рожевого відтінку, що складається зі спідниці міді з розрізом та декором у вигляді ґудзиків, а також укороченого топа з довгими рукавами. Доповніть образ закритими босоніжками на високих підборах та сумкою контрастного кольору.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг, взуття та сумки (@hot_dress_shop)

Ще одне трендове поєднання для походу в ресторан із колегами – шовкова спідниця міді та светр оверсайз із високим горлом. Доповнити такий образ можна масивними прикрасами, наприклад, сережками, а також класичними босоніжками на високих підборах та клатчем у тон до них.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Жіночий одягжіночий одяг (@fashioncode_ua)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості