Лайм

Якими будуть наймодніші куртки цієї весни: 9 моделей сезону на кожен день

Доповніть гардероб новою річчю

Не за горами найулюбленіша пора багатьох модниць – весна. І якщо ви знаєте, як вибрати трикотажну сукню, яка не буде повнити, пригляньте також одну або кілька моделей курток на весну. theLime підібрав для вас найактуальніші фасони та рекомендації, з чим їх носити.

Для холодної весни підберіть універсальний варіант дуту куртку середньої довжини на блискавці. Для більш консервативних образів підійдуть моделі чорного, коричневого, білого або бежевого кольорів, а для тих панянок, які люблять виділятися – яскраві. Одягайте легінси, водолазку та грубі черевики, а образ доповніть курточкою та стильним рюкзаком.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення жіночий одяг (@maybe.me.shop)

Щоб урізноманітнити свій гардероб, можна приглянути вкорочену куртку з еко-шкіри. Одягайте її з топами або лонгслівами, а також із широкими джинсами. Образ доповнять кросівки або черевики-челсі та невеликий клатч.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ЖІНОЧИЙ ОДЯГ УКРАЇНА (@zeffiro_shop_)

Також на холодну весну підберіть джинсову курточку на хутрі. Якщо ви любите виділятися із сірої юрби, зверніти увагу на модель з яскравим коміром, наприклад, синього або жовтого кольору. Під неї надягайте однотонну футболку або водолазку, джинси та черевики-"мартінси" на шнурівці. Доповніть лук сумкою-шопером та непомітними аксесуарами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень ШубиПарки ДублянкиМеха (@fur_bougie)

Ще один стильний варіант на весну – куртка із еко-шкіри у стилі оверсайз. Якщо у вас вже є подібна в гардеробі, підберіть бежеву або яскравого кольору, а також із написами на спині. У прохолодні дні її можна носити зі светрами та джинсами, а в тепліші – з короткими спідницями та шифоновими сукнями. Доповніть образ стильними грубими черевиками та невеликою сумкою через плече.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@brand_ok_ua)

Також на весняний сезон придивіться стьобану куртку-сорочку. Для створення стильного спортивного луку надягайте однотонний світлий лонгслів, чорні легінси, білі шкарпетки та кросівки. Доповніть образ курткою та бейсболкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Україна (@astra.store.ua)

Ще один варіант подовжена стьобана куртка з коміром стійкою та накладними кишенями. З такою річчю можна скласти як повсякденні, так і ділові луки. Одягайте чорні штани з еко-шкіри, білу блузу та куртку яскравого кольору. Доповніть лук ботильйонами на зручному підборі та аксесуарами: сумкою, палантином та головним убором.

Переглянути цей допис до Instagram

КУРТКИ-ПАЛЬТОМОСКВА-ОСЕТІЯ (@di__outerwear_shop_)

Урізноманітнити гардероб можна курткою з поясом і на запах. Одягайте під неї светр з високим горлом і класичні чорні штани. Доповніть лук невеликою шкіряною сумкою та черевиками-"мартінсами" на шнурівці.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОдягВзуттяАксесуари (@odezhda.bestijaa1)

Для теплих весняних днів вам знадобиться легка куртка з плащової тканини з капюшоном. Одягайте злегка розкльошені джинси з високою посадкою, у них заправте однотонну водолазку. Зверху накиньте куртку яскравого кольору, а доповніть образ кросівками на масивній підошві та кепкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Жіночий одяг (@__shooppiing__)

Ще один стильний варіант – коротка куртка із імітацією тваринного принта. Одягайте спортивний костюм на флісовій підкладці, зручні кросівки та таку куртку. Доповніть образ рюкзаком і сміливо вирушайте на прогулянку до парку чи у подорож.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Україна (@roskoshnaya_zhenshchina)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно