Лайм

Як виглядають найстильніші образи з легінсами: тренди весни 2022екат

Не бійтеся експериментувати

Напередодні весни чимало модниць вже почали підшукувати нові ідеї для стильних образів. І якщо ви вже приглянули модні "мамині джинси" для повсякденних прогулянок та спортивних луків, урізноманітніть ваш гардероб також легінсами. theLime зробив для вас добірку з трендовими моделями сезону.

Легінси у багатьох асоціюються зі спортивним стилем 1980-х, коли ця річ, найчастіше яскравого кольору та з еластану, була в гардеробі практично кожної любительки аеробіки. Однак на сьогоднішній день багато блогерів демонструють, що в легінсах можна вирушити не тільки до спортзалу, але й на побачення і навіть ділову зустріч. Їх можна носити з кардиганами, піджаками, худі та куртками-косухами, а також із різним взуттям – кросівками, туфлями-човниками, ботильйонами, лоферами та високими чоботями.

Переглянути цей допис до Instagram

СТИЛІСТ Яна Лунькова (@lunkova_yana)

Для стильного офісного луку підберіть замшеві легінси зі стрілкою попереду. Одягайте їх із білою блузою, піджаком оверсайз та ботильйонами на підборах. Доповніть образ сумкою у класичному стилі.

Фото: instagram.com/tvoy_outlet

Для створення стильного образу надягайте чорні легінси з еко-шкіри, білу сорочку з об'ємними рукавами та зверху – корсет. Доповніть лук високими чоботами зі шкіри рептилії, невеликим клатчем та пальто. У ньому ви можете відправитися на світський захід або романтичну вечерю.

Фото: instagram.com/savu.shop.women

Для прогулянки або побачення підберіть бежеві легінси з високою лінією талії. Носити їх можна з білим топом та укороченою курткою-косухою. Доповнять лук грубі черевики на шнурівці та невелика сумка-клатч.

Фото: instagram.com/osho.shop.ua

Ще один варіант на весну – гірчичні легінси з екошкіри. Надягайте їх із блузою, подовженим жилетом з принтом "у гусячу лапку" та туфлями-човниками. Доповніть образ контрастною сумкою.

Фото: instagram.com/tsatsakazan_1

Для справжнього весняного луку пригляньте яскраво-зелені трикотажні легінси в рубчик. Одягайте їх із водолазкою-тунікою і стьобаною курткою, наприклад, білого кольору. Доповніть образ грубими черевиками та невеликим рюкзаком.

Фото: instagram.com/tsatsakazan_1

Із чорними легінсами можна створити як діловий образ, одягнувши їх із білою сорочкою та черевиками-челсі, так і спортивний – доповнивши їх топом та зручними кросівками.

Фото: instagram.com/kelen.underwear

Ще один тренд сезону – легінси зі штрипками. Надягайте їх із водолазкою на одне плече та асиметричним вирізом, а також із лоферами або мюлями. Доповніть лук маленькою сумкою та вирушайте на зустріч із подругами.

Фото: instagram.com/exclusive._shopping

Для подорожі або пікніка на природі підійде образ, що складатиметься з легінсів м'ятного кольору в рубчик, майки або футболки та об'ємної худі. Доповніть його кедами або кросівками та місткою сумкою-шопером.

Фото: instagram.com/your_bestshop_ua

Придивіться на весну також яскраво-рожеві легінси. Їх можна носити до спортзалу з топом, кросівками та укороченою курткою, або ж доповнити їх кардиганом оверсайз на гудзиках, а також туфлями, та піти на побачення.

Фото: instagram.com/casssmartin

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору