Лайм

Які жіночі светри безнадійно вийшли з моди: топ-5 антитрендів

Перевірте себе та свій гардероб

Всім відомо, що мода досить мінлива, і те, що було на вершині популярності декілька років тому, сьогодні вже не в тренді. Тому напередодні нового сезону чимало модниць вирішили переглянути свій гардероб. І якщо ви вже знаєте, яке тепле взуття не варто купувати на зиму, зверніть увагу на фасони жіночих светрів, які вже вийшли з моди. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

Светр із коротким рукавом

Максимально безглуздо і непрактично в холодну пору року виглядають моделі светрів із короткими рукавами. Перед тим, як одягнути таку річ, необхідно подумати, чим ще утеплитися, щоб не змерзли руки. Тому в цьому сезоні краще відмовитися від таких светрів, а якщо ви хочете створити багатошаровий образ пригляньте в'язану жилетку вільного крою, яку можна носити поверх блуз.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Светр із мереживом

Залишити на верхній полиці шафи потрібно светри та туніки, які прикрашені внизу мереживом або декоровані вставками з нього. Речі з такими елементами давно вже вийшли з моди, і якщо ви не хочете виглядати безглуздо – краще не носити такий одяг.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Светр-сукня

Якщо ви не хочете виглядати вульгарно, не варто одягати і короткий светр-сукню. Такі моделі в минулому носили з чоботами-ботфортами, які в цьому сезоні теж стали антитрендом.

Читайте також: топ-3 модні помилки, які роблять образ жінки неохайним та дешевим.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Довгий обтягуючий светр

Довгий обтягуючий светр часто носили, доповнюючи тонким ремінцем. Така модель давно вийшла з моди, і якщо ви хочете виглядати сучасно вибирайте варіанти напівприлеглого крою або легкий оверсайз.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Светр зі стразами, намистинами та паєтками

Светри з великою кількістю декору особливо якщо це написи зі страз або вишиті великими бусинами малюнки виглядають максимально дивно і несучасно. Тому якщо у вас у гардеробі є такі речі, краще не діставати їх зовсім. Щоб виглядати сучасно, в якості блискучого декору виберіть знімні комірці з намистин або перлів, а також прикраси у вигляді ланцюгів з великими ланками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно