Лайм

Які жіночі штани вийшли з моди: 6 антитрендів, які не варто носити у 2022 році

Перевірте свій гардероб

Щороку напередодні нового сезону багато модниць роблять ревізію свого гардеробу. І якщо ви вже знаєте, які жіночі шапки давно вийшли з моди, а також які джинси слід викинути, передивіться і свої штани. theLime докладно розповідає, які моделі будуть виглядати безглуздо в 2022 році.

Скінні

Насамперед слід прибрати на верхню полицю шафи дуже вузькі штани або, як їх ще називають, брюки-скінні. Таку назву вони отримали від англійського слова "skin", що означає "шкіра". Вони настільки щільно облягають ноги, що ніби перетворюються на другу шкіру, підкреслюючи всі лінії силуету від талії до п'ят. Замість вузьких штанів на осінь-зиму-2022 краще приглянути штани класичного прямого крою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Штани із завищеною талією та складками на стегнах

Вийшли з моди у 2022 році й брюки із завищеною талією та складками на стегнах або, як їх ще називають, paper pants. Такі штани – предмет гардеробу, що потребує граничної обережності, оскільки він візуально збільшує стегна та вкорочує силует. Замість таких штанів краще приглянути модель з еко-шкіри.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Штани-кюлоти

Кюлоти це штани вільного крою з широкими штанинами, довжиною до середини гомілки або нижче за неї. Кюлоти вийшли з моди ще декілька років тому, проте багато модниць ще й досі носять цю модель штанів, яка візуально псує фігуру. Їх краще замінити на широкі костюмні штани.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Капрі

Штани-капрі це короткі штани, довжиною приблизно до середини гомілки. Капрі вважалися модними у 1950-х та 1960-х роках, а потім були на піку популярності на початку 2000-х. Зараз такий фасон вважається застарілим, тому що в моді подовжені та розкльошені моделі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Штани з декором

Також вийшли з моди різні варіанти штанів з різноманітними латками, накладними кишенями, бахромою, декоративними блискавками, камінням та стразами, малюнками та аплікаціями. Замість таких штанів пригляньте трохи розкльошені брюки з розрізами знизу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Штани з квітковим та тваринним принтами

Прибрати із сучасного гардеробу також варто всілякі варіанти штанів з квітковим, листяним або тваринним принтом. Такі моделі виглядають старомодно – у 2022 році варто віддати перевагу однотонним штанам.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно