Лайм

Яке тепле взуття не варто купувати на зиму: 6 антитрендів 2022 року

Перевірте себе

Щороку напередодні нового сезону чимало модниць роблять ревізію свого гардеробу. І якщо ви вже знаєте, які фасони джинсів не варто носити в 2022 році, а які теплі куртки вийшли з моди, передивіться і своє взуття. theLime докладно розповідає, які моделі будуть виглядати безглуздо цієї зими.

Черевики з хутряним декором

Якщо у вас є черевики з хутряним декором, краще їх прибрати подалі в шафу. Така модель зимового взуття створює непотрібний об'єм у кісточки (щиколотки) та візуально зменшує ріст.

Чим замінити: лаконічними моделями без хутра, стрічок, заклепок тощо.

Фото: pinterest.com

Чоботи, які щільно прилягають до ноги

Ще один антитренд-2022 – чоботи, які щільно прилягають до середини литки. Такі чоботи сильно вкорочують фігуру, обрізають силует та візуально додають зайвих кілограм.

Чим замінити: чоботами з широкою халявою.

Фото: pinterest.com

Взуття на танкетці

Якщо у вашому гардеробі є одна або кілька пар взуття на танкетці, радимо не діставати їх цієї зими. По-перше, така модель вже досить давно застаріла, а по-друге, це не найкраще рішення для засніженої та морозної погоди з точки зору безпеки – у них незручно ходити і можна отримати навіть травму.

Чим замінити: черевиками чи чоботами на тракторній підошві.

Фото: pinterest.com

Ботильйони на платформі

Взуття на платформі вже не є актуальним. Якщо ви стежите за останніми тенденціями моди, вам варто від нього відмовитися. Тим більше, що громіздка платформа обтяжує ходу і здешевлює образ.

Чим замінити: чоботами-козаками.

Фото: pinterest.com

Взуття із зайвим декором

Слід відмовитися від покупки й різного взуття з декором: стрази, камінці, паєтки, декоративні ремінці, хутряні елементи та інші дрібниці слід залишити в минулому. Ці елементи часто відриваються та губляться, а також обтяжують взуття. Плюс – до такої пари складно підібрати аксесуари, які поєднують образ в одне ціле.

Чим замінити: грубими черевиками на шнурівці.

Фото: pinterest.com

Замшеві ботфорти-панчохи

Також вийшли з моди замшеві ботфорти-панчохи. Таке взуття часто дуже щільно прилягає до ноги і дуже здешевлює образ (замша утворює складки, які з часом затираються). Під такі чоботи дуже складно підібрати лаконічний образ, щоб він вийшов не вульгарним.

Чим замінити: високими шкіряними чоботями на підборах чи масивній підошві.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору