Лайм

Топ-7 ідей красивого осіннього манікюру, який вважають наймоднішим

Такий нейл-арт точно привертатиме увагу оточуючих

Кожна дівчина хоче виглядати бездоганно навіть у такий непростий час. Тому восени багато хто зайнявся підбором нових луків, модної стрижки, форми брів і незвичного дизайну манікюру. theLime зробив для вас свіжу добірку з різними ідеями нейл-арту.

Якщо ви любите прозоре або напівпрозоре покриття, урізноманітніть такий манікюр дизайном із сухоцвітами. Сухоцвіти – це висушені живі квіти та листя різних форм, кольорів та розмірів. Їх сушать і вирівнюють спеціальним чином, щоб вони могли щільно прилягати до нігтьової пластини та не заважати у повсякденних справах.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Юлія Деркач (@yulia_beauty_nails24)

З приходом осені чимало модниць віддають перевагу темним відтінкам. Тому якщо ви хочете виділитися з натовпу, зробіть магнітний манікюр або, як його ще називають, "cat eye" котяче око. Нігтьову пластину покривають прозорою базою, потім фоновим відтінком та магнітним лаком. Потім за допомогою магніту можна створити найрізноманітніші малюнки, у тому числі із 5D-ефектом.


Переглянути цей допис до Instagram

МанікюрЛьвів-АС2 гель лак (@olia_patitska_nail)

На довгих нігтях мигдалеподібної форми можна створити цікавий дизайн за допомогою наклейок-слайдерів з осінньою тематикою. Це можуть бути зображення тварин, птахів, квітів, листя та грибів.

Ще один варіант – покрити частину нігтів різними відтінками зеленого гель-лаку, а частина – прозорим. За допомогою стемпінгу – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету – можна нанести гарний листяний малюнок, а доповнити дизайн золотистою фольгою.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Nägel Köln манікюр Кельн (@ab.nails.art)

Урізноманітнити образи допоможе і оригінальний матовий манікюр. Покриваємо нігті помаранчевим гель-лаком, а також наносимо хаотичні мазки або малюнки чорним та білим кольором.


Переглянути цей допис до Instagram

МанікюрПедикюр Чернігів (@marina_samus_)

Також можна зробити гарний манікюр у чорно-білій гамі з різними геометричними фігурами. Один ніготь можна виділити яскраво-жовтогарячим відтінком, з яким у багатьох асоціюється осінь.


Переглянути цей допис до Instagram

МанікюрПедикюрБрові (@top_prostir)

А тим модницям, які полюбляють однотонне покриття без дизайну, радимо звернути увагу на насичені червоні та рожеві відтінки. Такий манікюр гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Snizhana Vozniuk (@snizhana_nail_master)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей