Лайм

Які прикраси зараз в моді: 5 трендів 2022 року, які зроблять образ довершеним

Беріть собі на замітку та експериментуйте

Кожна дівчина попри все хоче виглядати бездоганно. Тому чимало намагаються слідувати останнім трендам і підбирають під осінні луки стильні аксесуари, наприклад, шарфи, макіяж, а також колір та дизайн нігтів. theLime ділиться з вами простими рекомендаціями, якими прикрасами доповнити образ, щоб зробити його цілісним.

Прикраси із жовтого металу

В осінньо-зимовому сезоні стилісти радять віддавати перевагу прикрасам із жовтого металу. Це може бути як золото, так і біжутерія, що його імітує. Також рекомендують носити відразу кілька ланцюжків, підвісок, кулонів та каблучок, створюючи ефект нагромадження.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Великі ланцюги

Один із головних трендів 2022 року – це прикраси у вигляді великих ланцюгів на шиї та зап'ястях. Ви можете вибрати як масивну біжутерію, так і невеличкі вироби. Також ланцюги різного розміру використовують як декор на сумках і поясах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Сережки-кільця

Якщо ви не хочете обтяжувати образ великими ланцюгами або величезною кількістю прикрас, пригляньте сережки-кільця. Маленькі акуратні кільця допоможуть оживити навіть найпростіший повсякденний образ, а якщо ви хочете виглядати стильно на побаченні чи урочистому заході, вибирайте незвичні моделі.

Читайте також: як виглядати стильно із мінімальними витратами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Перли

Ще один тренд 2022 року – прикраси із перлами. Це можуть бути як класичні круглі намистини, так і біжутерія з камінням неправильної форми. До того ж стилісти радять додавати до ланцюгів каміння або перли або вибирати комбіновані прикраси, щоб зробити образ більш елегантним і жіночним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Масивні каблучки

Також на піку популярності об'ємні персні та каблучки – вони не тільки підкреслять красу жіночих рук, але й привернуть увагу до вашого манікюру. Для повсякденних луків підберіть великі каблучки-печатки без каміння, товсті кільця та ті, що скадаються із кількох секцій.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно