Лайм

Топ-7 ознак поганого смаку в одязі, які варто змінити

Перевірте себе

Чимало модниць знають, що для створення стильних луків необов'язково купувати тільки брендові та дорогі речі. І якщо ви вже в курсі, як виглядати стильно з мінімальними витратами, радимо перевірити, які ознаки видають несмак в одязі. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

1. Ви купуєте багато речей, які потім не одягаєте

Ваша шафа буквально забита одягом, взуттям та аксесуарами, і ви продовжуєте купувати їх щоразу, коли вирушаєте на шопінг, але при цьому майже не одягаєте через те, що не знаєте, як поєднувати. Зазначимо, що людина, яка добре орієнтується у моді, може обійтися лише базовими речами, грамотно комбінуючи їх. Краще інвестувати в одну річ або аксесуар, ніж змітати з полиць магазинів все поспіль.

Фото: pixabay.com

2. Вибираєте одяг, який вам не підходить

Найочевидніша ознака того, вмієте ви одягатися або ні, — це те, як ваш одяг сидить на вас. Якщо ви не знаєте, який одяг підходить вашому типу фігури, підкреслює переваги та приховуємо недоліки, у вас поганий смак.

Фото: pinterest.com

3. Не доповнюєте образ аксесуарами

Саме аксесуари – каблучки, браслети, намиста, кольє, капелюхи, шарфи, палантини та краватки – здатні зібрати весь лук в одне ціле і зробити його неповторним. Без них образ, складений навіть із найдорожчого одягу, буде виглядати незавершеним і тьмяним.

Читайте також: 5 трендів 2022 року у ювелірній моді, які зроблять образ довершеним.

Фото: pinterest.com

4. Одягаєте незручні речі

Людина з поганим почуттям стилю змусить себе носити речі, які їй не дуже подобаються, щоб довести, що вона може виглядати добре. Кращий одяг той, у якому ви почуваєтеся дуже комфортно.

Фото: pinterest.com

5. Продовжує одягати навіть ті речі, які більше непридатні для носіння

Якщо річ порвалася, зіпсувалася в процесі прання або носіння, і їй неможливо надати первісного вигляду, від неї необхідно відразу ж позбутися. Люди з поганим смаком, навпаки, не викидають такий одяг, а все одно носять його, бо не знають, як підібрати інше вбрання.

Фото: pinterest.com

6. Намагаєтеся вдягнутися так, щоб справити враження

Якщо людина доповнює образ великою кількістю аксесуарів та інших надмірностей, купує лише ті речі, які зараз у тренді, та всім своїм виглядом намагається справити враження – це ознака поганого смаку.

Фото: pixabay.com

7. Завжди дотримуєтеся загальноприйнятих модних правил

Якщо ви боїтеся порушувати правила, у вас немає відчуття стилю. Справжні модниці люблять експериментувати з одягом, взуттям та аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору