Лайм

Топ-5 модних помилок, які візуально роблять жінку повнішою

Перевірте себе

Кожна дівчина по-своєму особлива та приваблива, і це нормально, коли в неї неідеальна фігура. І якщо ви вже знаєте, як за допомогою правильно підібраних речей можна звузити широкі стегна, зверніть увагу на одяг, який візуально робить жінку повнішою. theLime склав для вас список із топ-5 модних помилок.

1. Вузькі джинси

Багатьом модницям нарешті слід запам'ятати, що дуже вузькі джинси (модель скінні) підходять не всім. Якщо у вас грушоподібний тип фігури, поєднання вузьких джинсів з короткою футболкою лише ускладнить ваш образ і зробить силует більш важким.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

2. Пальто оверсайз та об'ємні светри

Масивний верхній одяг ідеально виглядає тільки на дівчатах із модельними параметрами. Всім іншим слід віддати перевагу пальтам із звуженою талією або підкреслити її невеликим ременем. Те саме стосується і об'ємних светрів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

3. Неправильно підібрані обтягуючі сукні

У жодному разі не купуйте сукні на один розмір менше, тому що замість того, щоб зробити вас стрункішими, вони обтяжують образ і додають зайві кілограми та сантиметри. Більше того, сильно обтягуюча сукня підкреслить всі проблемні зони. І дихати в такому одязі вам буде дуже важко.

Читайте також: Як носити чорний одяг, щоб не виглядати старшою за свій вік.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

4. Укорочені штани

Такі варіанти штанів були на піку популярності на початку 2000-х. Різні варіанти укорочених штанів (капрі, бриджі), які закінчуються між кісточками і колінами, візуально обтяжують стегна. Краще відмовитися від такої моделі та вибирати штани прямого крою або злегка розкльошені.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

5. Багатошарові образи

Останнім часом чимало модниць віддають перевагу багатошаровим образам, особливо восени і взимку. Однак якщо одягнути джинси-бойфренди зі светром оверсайз та мішкуватою курткою, образ буде громіздким. Щоб збалансувати лук, необхідно грамотно поєднувати обтягуючий одяг зі злегка вільним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно