Лайм

Анна Неплях на честь Хелловіну знялася в образі Маски з зеленим обличчям: фото

Підписникам сподобалося сміливе перевтілення

Кожного року в ніч з 31 жовтня на 1 листопада відзначається Хелловін (Гелловін) або День усіх святих чи День мертвих. Один із головних атрибутів святкування – яскравий костюм, який дає людині можливість якийсь час перевтілитися в іншого персонажа.

Свій варіант святкового вбрання показала в Instagram українська модель та учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт-2021" Анна Неплях. Вона обрала образ головного героя американського комедійного фільму "Маска", що був випущений влітку 1994 року. Роль Стенлі Іпкіса на екрані втілив знаменитий актор Джим Керрі.

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

Читайте також: День усіх святих 2022: яскраві листівки та привітання з Хелловіном у віршах та прозі.

"Це не зйомка, це пожежа", - написала Неплях в описі до серії фото, де позувала в новому амплуа. Знаменитість з'явилася у жовтому брючному костюмі, чорному топі, босоніжках на підборах, а завершували аутфіт атласна хустка на шиї в чорно-білих тонах, капелюх та сама зелена Маска – така, яку носив Керрі у фільмі.

Фото: instagram.com/neplyah

Підписники оцінили святковий образ моделі. У коментарях вони не пошкодували компліментів для Анни, зазначивши, що амплуа Маски їй вдалося на всі 100 відсотків:

"Мій улюблений фільм дитинства. Просто нереальний образ!", "Яка ви гарна", "Задумка просто вогонь", "Супер! Це ваш образ", "Очманіти! Це дуже класно", "Вам дуже личить".

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

Нагадаємо, Анна Неплях - українська модель, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2021". Раніше вона була коронована "Міс Інтерконтиненталь Україна" у 2017 році. Дівчина родом із Дніпра (Дніпропетровська). Вивчала землеустрій та кадастр у Київському національному університеті будівництва і архітектури (КНУБА). У 2020 році з'явилася в 10-му сезоні української версії "Холостяка".

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

  • Відзначаючи Хелловін, українці активно займаються ворожінням та питають у долі, на що треба чекати в майбутньому. "Апостроф" з нагоди свята розповів, як правильно ворожити на кохання, майбутнє та виконання бажань.
  • Також ми розповідали про те, як зробити ліхтар з гарбуза. Світильник з гарбуза або Джек-ліхтар - символ та невід'ємний атрибут Хелловіна, який легко можна зробити своїми руками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil