Лайм

Які кольори манікюру обрати зимою 2023 року: топ-12 модних ідей

Актуальні тренди у нейл-дизайні

Для багатьох жінок манікюр – не просто елемент стилю, але й можливість подбати про себе, підняти настрій та освіжити образ. Саме тому модниці з такою увагою ставляться до дизайну та кольору своїх нігтів. Розповідаємо, які новинки манікюру будуть у тренді взимку 2023 року.

Одним із фаворитів зими 2023 року буде молочно-білий манікюр та його варіації - перловий, кремовий, слонова кістка, ваніль, шампань. Світлий манікюр охайно та стильно виглядає на нігтях будь-якої форми та довжини, добре поєднуючись із одягом будь-якого кольору.

Читайте по темі: Топ-10 ідей новорічного манікюру на короткі нігті: фото.

Фото: instagram.com/gabrielaschmitz.nails/

Фото: instagram.com/dalibeautybari/

Фото: instagram.com/camilla.neonailexpert/

Фото: instagram.com/nailobsessedgypsy/

Viva Magenta – головний колір 2023 року згідно з інститутом Pantone. Поки цей глибокий відтінок червоно-малинового ще не встиг заполонити весь мас-маркет, саме час вдосталь його наноситися. Наприклад, на нігтях.

Фото: instagram.com/sedjames/

Фото: instagram.com/alyxlippiatt

Хром - ще один тренд манікюру 2023 року, тому сміливо прикрашайте нігті лаком металік улюбленого кольору. Срібло, золото, білий та кольоровий хром будуть виглядати стильно та презентабельно.

Читайте по темі: Як виглядає наймодніший нюдовий манікюр цієї зими.

Фото: instagram.com/gelpolish_bar/

Фото: instagram.com/nams.nailss/

Фото: instagram.com/anaispassionails/

Холодні відтінки синього – чудовий вибір для зимового манікюру-2023. Синій манікюр абсолютно точно не зникне з трендів у наступному році, а також це один із щасливих кольорів у Рік Кролика. Тому, якщо вірите в удачу та феншуй – сміливо вибирайте сині та блакитні відтінки лаків.

Фото: instagram.com/isilakdeniz.nailstudio/

Фото: instagram.com/_studio_quince_/

Фото: instagram.com/1993_fj/

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги